Evenimente numeroase la mall-ul din Târgu-Jiu, în acest weekend

897

Cei 5 ani de la deschiderea mall-ului din Târgu- Jiu vor fi sărbătoriţi aşa cum se cuvine la finele acestei săptămâni. Cireaşa de pe tort o va constitui concertul trupei Voltaj, însă pasionaţii de cumpărături, de la mic la mare, vor avea parte de numeroase alte surprize.

„Luna aceasta aniversăm 5 ani de Shopping City Târgu-Jiu – 5 ani în care te-am întâmpinat cu evenimente faine, 5 ani în care ai făcut shopping în magazinele tale preferate, 5 ani în care am savurat fiecare moment alături de tine. Iar toate urările de ziua noastră îți aduc un weekend plin de distracție la Shopping City Târgu-Jiu, destinația favorită de shopping și distracție – de la mic la mare! Pe 12 și 13 octombrie, între 14.00 şi 18.00, te aşteptăm în vizită ca să sărbătorim aşa cum meriţi, iar distracţia e din partea noastră. Sâmbătă, te așteptăm cu: un candy bar ca să te îndulcim; muzică bună pusă de un DJ profesionist; cocktailuri delicioase dacă ai un bon de cumpărături din ziua respectivă; o cabină foto + accesorii funny ca să iei acasă amintiri frumoase, iar duminică, îi răsfățăm pe prichindei cu: vată de zahăr; spectacol cu baloane-gigant de săpun; jocuri interactive, baloane modelabile; spectacol de magie; întâlniri cu mascote simpatice. Nu uita că vineri, trupa Voltaj aniversează 20 de ani de muzică, energie și concerte pe scena din parcarea Shopping City Târgu -Jiu, de la ora 19.00, în cadrul show-ului „Ca la 20 de ani”. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanţii mall-ului din Târgu-Jiu.
Îndrăgita trupă Voltaj aniversează 20 de ani de muzică, energie și concerte pe scena din parcarea Shopping City Târgu-Jiu, în data de 11 octombrie, ora 19.00, în cadrul show-ului „Ca la 20 de ani”. Concertul de la Shopping City Târgu-Jiu face parte din turneul național aniversar care are loc în orașe precum: Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila și Buzău. În plus, trupa lansează albumul care poartă numele show-ului aniversar: „Ca la 20 de ani”. Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.În 2016, VOLTAJ a lansat albumul „X”, material care conține 10 piese, printre care „Din toată inima”, „De la capăt”, „Kori Gent”, „Nana” (alături de Ruby), „A XII-A”, „Anotimpuri”, „X”. Hituri precum „Pic, pic”, ,,Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, ,,Mi-e dor de” au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru piesa ,,Cred că-s HIP”, apoi a lansat, alături de peste 200 de tineri talentați, cursanți ai școlilor de muzică Voltaj Academy, single-ul și clipul „Dincolo de stele”. La finalul lui 2017, Voltaj și Andra au colaborat pentru „Nu doar de ziua mea”, o poveste emoționantă însoțită de un videoclip realizat de Roman Burlaca. În noiembrie 2018, a lansat „Amprente”, iar de 1 decembrie, „100 de ani”, o melodie ale cărei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului. Vara aceasta, Voltaj a cântat pe o barcă în parcarea unui complex de birouri și a lansat „Las tot”, un îndemn la relaxare, distracție și vacanță.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here