Eveniment dedicat mamei, la Școala Primară Călești

553

Sâmbată, 10 martie, Școala Primară Călești din Stănești a fost gazda celei de-a doua activități din cadrul Proiectului Educațional “Copilăria”, în parteneriat cu alte patru școli din județ. Este vorba despre un eveniment dedicat mamei.

Parteneriatul educațional “Copilăria” este derulat de patru unități de învățământ: Școala Gimnazială Nr.1 Albeni Școala Primară Călești, Școala Generală “Alexandru Ștefulescu” Târgu-Jiu și Școala Generală “Gheorghe Uscătescu” Târgu-Cărbunești.
În cadrul parteneriatului “Copilăria”, sâmbătă, 10 martie, s-a derulat un eveniment dedicat mamei. La această, toți copiii au fost minunați, au pregătit programe artistice deosebite sub atenta îndrumare a cadrelor didactice coordonatoare. “Mulțumesc doamnei director Daniela Vulpe pentru sprijinul acordat în vederea susținerii acestei activități la Școala Primară Călești. De asemenea, am fost onorați de prezența, la școala noastră a domnului director Sorin Vasile Popescu de la Școala Gimnazială Nr.1 Albeni, a domnului primar de la Albeni și, nu în ultimul rând, a domnului general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.
Vreau să mulțumesc tuturor colegilor mei de la școlile partenere pentru munca și efortul depus”, a declarat Cristina Guramba, gazda evenimentului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here