Eveniment de excepţie! Duminică, Balul Teatrului “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu

326

Cel mai aşteptat eveniment monden al anului, Balul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, va avea loc duminică, 17 decembrie, de la ora 19.00. Spectacolul se anunţă a fi unul remarcabil, cu momente de teatru de revistă, muzică şi dans.

Biletele pentru evenimentul de duminică s-au pus deja în vânzare, preţul unui tichet la Balul Teatrului “Elvira Godeanu” fiind de 30 de lei. “În trecut, pe afişul balului, se regăsea sintagma cel mai aşteptat eveniment monden al anului din municipiul Târgu-Jiu. N-aş vrea să ne dăm deoparte de la această sintagmă, deoarece îşi are rostul şi în ceea ce priveşte evenimentul de anul acesta. De asemenea, avem şi doi colaboratori, chiar prieteni ai teatrului nostru: Adrian Strâmtu şi Crina Svobodă. Adi Strâmtu ne va încânta cu câteva numere de step. De asemenea, Crina Svobodă ne va încânta cu surprize plăcute. Biletul pentru Balul teatrului costă 30 de lei; deja numărul biletelor nu mai este unul impresionant. Programul agenţiei de bilete este de la 09.00 la 13.00 şi de 17.00 la 19.00, în fiecare zi, inclusiv duminică”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al instituţiei teatrale.
Despre show-ul ce va avea loc duminică la Târgu Jiu a vorbit şi regizorul Andrei Mihalache: “E o bucurie pentru mine să mă reîntorc la Târgu-Jiu după experienţele frumoase pe care le-am avut acum mulţi ani. E o reîntâlnire cu prieteni vechi şi cu prieteni noi. Se doreşte a fi nu un spectacol unic, ci unul pe care spectatorii să-l mai poată revedea. Se va chema “Dacă dragoste nu e” pentru că acest spectacol care e un soi de spectacol de revistă, toată trupa va încerca să facă spectatorii să zâmbească, să danseze, îşi vor arăta toate talentele şi fără îndoială nu ne puteam lega decât de dragoste, sub diferitele ei forme. Ne vom baza pe dragoste, împănând scenetele cu muzică uşoară, în mare parte, românească şi ea la fel de ironică, de multe ori involuntar. Pare uşor pentru public, dar comedia se face greu însă mă bazez aici pe mândria gorjenească. Nu vă voi dezvălui surprizele, dar Crina Svobodă este singura ventriloacă din România şi să nu vă gândiţi că vor fi nişte numere cu păpuşi pentru copii, ci pentru publicul matur. Nu-mi dau seama în ce măsură acest gen de spectacole a mai fost folosit aici, dar noi avem o experienţă de mai mulţi ani în urmă când încă mai exista teatrul de revistă în România. În acest moment mai sunt două teatre de revistă şi este un gen care dispare încet şi sigur. Din păcate, umorul e mai mult pe stradă sau în clădiri celebre şi noi încercăm cu greu să ţinem pasul cu umorul spumos al unor oameni care nu ar trebuii să se ocupe cu umorul. Vom încerca să luminăm pentru public sfârşitul acesta de an”.

Continuare şi în 2018
Managerul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu a precizat că spectacolu, de duminică, va fi repus în scenă şi la începutul anului viitor.
“Singurul lucru ce ar mai trebui adăugat legat de acest proiect este că ne vom reîntâlni cu acest spectacol în noul an, poate chiar în prima jumătate a lunii ianuarie. Cei care nu apucă să-şi cumpere bilet pentru balul teatrului, îi aşteptăm să ne calce pragul la anul şi să se bucure de acest spectacol, care îmi doresc să aibă o viaţă cât mai lungă şi să devină şi un produs de export pentru locurile care deja au devenit sigure pentru spectacolele pe care le susţinem în judeţ”, a declarat Cosmin Brehuţă, managerul teatrului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here