Eveniment cultural de excepție la Târgu Jiu

1556

Evenimentul, intitulat „Regăsirea ființei prin știință și credință”, va avea loc în data de 6 aprilie 2024, la Târgu Jiu, și este organizat de Primăria Municipiului Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj, alături de Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”.

Prof. univ. dr. preot Constantin Necula, un distins teolog și predicator, cunoscut pentru modul său unic de a face credința accesibilă și profundă pentru toți, academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea, unul dintre cei mai respectați neurochirurgi și oameni de știință ai țării noastre, și prezentatorul TV Florentina Fântânaru vor fi prezenți la Sala Sporturilor, acolo unde va avea loc conferința „Regăsirea ființei prin știință și credință”.

Lyra Gorjului va susține un concert extraordinar cu această ocazie, evenimentul începând la ora 18:00.

„Invitații puteți obține GRATUIT, în limita locurilor disponibile, la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, intrarea situată vizavi de Casa Gănescu, începând de joi, 28 aprilie, între orele 08:30 și 16:00 (vineri între orele 08:30 și 14:00). Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru comunitatea noastră de a participa la un dialog elevat, care îmbină armonios știința cu credința, și de a sărbători împreună valorile care ne definesc ca societate. O invitație este pentru două persoane.

„Vă aștept cu drag și speranță să ne unim în spiritul comunității și al Sărbătorilor Pascale ce se apropie pentru a trăi împreună momente de neuitat”, a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here