Evaluatorii medicali ai persoanelor cu handicap, nu au program special de sărbători

489

dr.Blondeau„Comisia de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap” Târgu-Jiu va avea un program de lucru obişnuit pe toată perioada Sărbătorilor de iarnă. Angajaţii săi vor primi dosare şi vor face rapoarte la fel ca şi până acum, chiar dacă este sfârşit de an.

În aceste zile, la „Comisia de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap” (CECPAH) Târgu-Jiu, aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, este mare aglomeraţie. Probabil, gorjenii care doresc un certificat de IMG_4561handicap sau au alte probleme de rezolvat pe la Comisie, se gândesc că vin Sărbătorile şi că, probabil, angajaţii CECPAH fie vor fi în concediu, fie vor avea un program mai scurt. Temerile gorjenilor nu sunt întemeiate, deoarece la „Comisia de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap” (CECPAH) Târgu-Jiu programul de lucru actual va fi menţinut şi pe perioada Sărbătorilor de iarnă.

Program normal, ca în orice zi lucrătoare

IMG_4590Medicul Delia Blondeau, membră a „Comisiei de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap” a confirmat faptul că în următoarea perioadă programul de lucru va fi la fel ca cel din prezent. „În perioada imediat următoare, «Comisia de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap» Târgu-Jiu va avea un program normal de lucru cu publicul, la fel ca şi până acum. Vor fi preluate dosare, vor fi întocmite rapoartele şi vor fi soluţionate în timp util. După Sărbători, începând cu 3 ianuarie «Comisia de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap» se redeschide cu program normal”, a explicat medicul Delia Blondeau. Astfel, pentru angajaţii CECPAH Târgu-Jiu zile libere vor fi doar cele pe care le are toată lumea, adică prima şi a doua zi de Crăciun şi 1 şi 2 ianuarie.

Aşadar, toţi cei care au probleme de rezolvat la „Comisia de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap” (CECPAH) Târgu-Jiu, pot fi liniştiţi, deoarece programul de lucru va fi unul obişnuit chiar şi pe perioada Sărbătorilor de iarnă şi va fi respectat, după cum confirmă reprezentanţii Comisiei.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here