Evadatul căutat în Gorj, de negăsit

177

evadatul din craiova_222_240Eusebiu Grumezea, bărbatul de 36 de ani, din Bacău, pus în urmărire la nivel naţional, după ce a evadat de la Penitenciarul Pelendava din Craiova l-a începutul lunii, este de negăsit. Şi în acest moment se fac căutări, pentru a se descoperi unde se află bărbatul.

 

În urmă cu aproximativ o lună de zile, pe 30 iunie, Eusebiu Grumeza, un băcăuan de 36 de ani a evadat din Penitenciarul Pelendava din Craiova. În alertă au fost puşi şi poliţiştii gorjeni, după ce s-au primit informaţii că se află în judeţul nostru. În acel moment poliţiştii împreună cu jandarmii gorjeni şi lucrători ai Penitenciarului Târgu-Jiu au desfăşurat activităţi de căutare şi investigare în vederea depistării deţinutului. Bărbatul a fost pus în urmărire la nivel naţional, după ce a evadat la data 30 iunie 2011, ora 12:17, de la Punctul de lucru din interiorul Penitenciarului Pelendava Craiova, unde era încarcerat pentru a executa o pedeapsă de patru ani şi opt luni pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. S-au primit semnale că bărbatul a fost văzut în Peştişani, iar de atunci este căutat de către organele de lege din Târgu-Jiu. Poliţiştii gorjenii au încheiat căutările, dar sunt încă în alertă întrucât bărbatul este dat în urmărire la nivel naţional.

Căutat în localitatea natală

Conform purtătorului de cuvânt al Penitenciarul Pelendava din Craiova, Leonard Voicilă, Grumeza nu a fost găsit nici până în acest moment. „Cazul bărbatului a fost preluat de către localitatea de domiciliu. Până în acest moment nu a fost prins, dar suntem încă în alertă. Întrucât este dat în urmărire la nivel naţional, semnalmentele acestuia sunt date în fiecare judeţ, la Poliţia de Frontieră, la Inspectoratele de Poliţie, la Transporturi Feroviare. Se fac încă cercetări”, a declarat acesta. Evadatul, care a fost văzut în comuna gorjeană Peştişani, are 1,70 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten, cu început de calviţie frontală, ochi căprui, prezintă tatuaje pe ambii umeri şi pe antebraţul stâng. Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here