Evacuat din locuința primăriei. Nu a achitat chiria de 150 de lei!

1223

Un bărbat din municipiul Motru a fost evacuat din locuința pe care o primise din partea primăriei. Motreanul nu și-a achitat chiria pe mai multe luni, astfel că instanța a dispus evacuarea lui și plata întregului debit restant.

Procesul a fost înregistrat în luna iulie pe rolul Judecătoriei Motru. Direcția Publică Motru a solicitat instanței ca pârâtul să fie obligat la plata sumei de 1776,93 lei, debit restant la data de 30.06.2021, ce reprezintă contravaloarea chiriei restante și neîncasate și la plata cheltuielilor de judecată ocazionate de proces.
Între reclamantă și pârât a fost încheiat un contract pe un an, fiind stabilită o chirie lunară de 149,73 lei.
„Pârâtul a fost notificat să se prezinte la sediul reclamantei pentru achitarea chiriei și prelungirea contractului, dar acesta nu s-a prezentat la sediul societății Direcției Publice Motru SA pentru rezolvarea situației, cu toate că a semnat de primire”, potrivit documentației.
La primul termen din luna noiembrie, instanța a dispus evacuarea chiriașului rău-platnic. „Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 1776,93 lei reprezentând debit restant. Dispune evacuarea pârâtului. Respinge cererea privind rezilierea contractului. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 229 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a decis Judecătoria Motru.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here