Europarlamentarul Marinescu, fără stres că s-a schimbat conducerea PDL Gorj

301

IMG_0400Atâta timp cât lista de europarlamentari va fi făcută, în continuare, la centrul PDL, iar organizaţiile din teritoriu se supun şefilor de la Bucureşti, europarlamentarul Marian Jean Marinescu nu are niciun fel de temeri că filiala portocalie din Gorj nu l-ar putea sprijini la viitoarele alegeri.

A declarat-o de altfel ieri la Târgu-Jiu menţionând că nu îşi face probleme că organizaţia PDL Gorj are o nouă conducere, deşi atunci când a fost ales la cârmă se afla Ionel Manţog iar acum este Ion Ruşeţ. Marinescu a explicat că el trebuie să îşi facă doar treaba bine în Parlamentul European, acest lucru asigurându-i un loc eligibil pe lista de viitori candidaţi la europarlamentare.

După o absenţă de 2 ani, la ultima vizită acesta fiind acuzat că şi-a făcut aici doar campanie electorală, europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu a revenit ieri în judeţul Gorj. A dorit să facă public un mini raport al activităţii sale, şi asta în faţa reprezentanţilor presei locale. În ciuda şarmului său, Marinescu nu a fost însă primit cu braţele deschise, ziariştii criticându-i absenţa din Gorj pe timpul primei jumătăţi a mandatului său. Marinescu s-a scuzat menţionând că, şi de la distanţă, a promovat tinerii din Gorj trimiţându-i, pe bani europeni, în instituţia unde îşi desfăşoară activitatea. Marinescu a transmis apoi, în acest cadru, dezbaterile la care a participat, pe teme de agricultură, centrale şi siguranţă nucleară şi turism. A răspuns apoi întrebărilor presei, spunându-şi opinia în legătură cu reorganizarea teritorială, buget european şi viitoare alegeri europarlamentare.

Viziunea Puterii, viziunea lui Marinescu

Şi dovedind că nu se abate cu nici măcar un centimetru de la politica Guvernului Boc, europarlamentarul Marinescu a demonstrat că vede cu ochi buni reorganizarea teritorială a ţării. A declarat că nu va fi deranjat dacă capitala regiunii Oltenia va fi la Dolj, cum nu s-a arătat îngrijorat dacă ţara se va împărţi în 8 sau mai multe regiuni. A menţionat doar că trebuie redusă birocraţia, şi numărul salariaţilor din instituţiile bugetare, spunând că viitorii şomeri trebuie să-şi găsească altă ocupaţie.

Lista învinge orice obstacol

Întrebat apoi cum comentează faptul că PDL Gorj are o altă conducere, la alegerea sa din 2009 el având un alt sprijin de aici, Marinescu a explicat că atâta timp cât va figura pe listă, organizaţia va trebui să sprijine candidaturile tuturor celor aflaţi pe aceasta. Cu siguranţă, Marinescu se va afla pe lista în cauză, iar gorjenii dacă vor fi mulţumiţi de activitatea unui europarlamentar care i-a vizitat o dată la doi ani, îi vor da sau nu votul.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here