Eugen Pîrvulescu vrea confirmarea ieșirii din criză – “Suntem obligaţi să câştigăm!”

277

Victoria Pandurilor în „Ștefan cel Mare” constituie în mod cert o mare gură de oxigen pentru gruparea târgujiană, însă ea nu valorează mai nimic dacă nu va fi continuată cu un succes acasă, în partida de sâmbătă cu CFR Cluj.

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, mărturisește că victoria din runda trecută a fost deja uitată, chiar dacă ea a fost una foarte importantă, acum toată lumea fiind conectată deja la miza întâlnirii cu CFR Cluj: „Bucuria victoriei cu Dinamo s-a stins a doua zi pentru că ne aşteaptă o partidă deosebit de importantă, sâmbătă pe teren propriu suntem obligaţi să câştigăm partida cu CFR Cluj. Dacă vom câştiga, atunci putem spune că echipa este într-adevăr pe un drum bun şi sperăm din tot sufletul să ne atingem obiectivul. Avem neapărat nevoie de victorie”, a declarat oficialul Pandurilor.

CFR Cluj, încă periculoasă
Aflată într-o criză adâncită în acest sezon, CFR Cluj suferă la toate capitolele. A schimbat antrenori pe bandă rulantă și nici viața lui Miriuță la cârma echipei ardelene nu este una prea sigură. Eșecul din runda precedentă, când CFR Cluj a cedat acasă toate punctele concitadinei, U Cluj, a adâncit rănile echipei patronată de Paskany, care s-a îndepărtat de pozițiile ce duc în cupele europene, un eventual nou eșec la Târgu Jiu scoțând-o definitiv din cursă: „Sunt sigur că şi CFR îşi joacă ultima carte, a fi sau a nu fi în Europa, chiar dacă privind clasamentul la zi parcă este mai aproape de retrogradare decât de cupele europene. Eu zic că, după ce am văzut şi meciul de aseară, CFR-ul are jucători valoroşi şi poate oricând să renască”, a mai declarat Pîrvulescu.

Au infirmat conflictul Mamele – Pustai
Cristi Pustai a ales să nu mizeze la meciul cu Dinamo pe serviciile lui Iulian Mamele, iar imediat presa centrală a marșat pe ideea unui conflict între jucător și antrenor. Chiar dacă este destul de ciudat că Mamele nu a prins lotul în condițiile în care Bratu a gafat cu Concordia, iar Christou Paraskevas venea după o serie de erori grave care au costat echipa destul de multe puncte, conducerea clubului infirmă faptul că ar fi existat vreun conflict în urma căruia jucătorul ar fi fost scos din lot: „Mamele este la antrenament, nu a fost nimic între el şi Cristi Pustai. Nu a prins lotul la meciul cu Dinamo, în rest n-au fost discuţii, a fost o surpriză şi pentru mine şi pentru el ce a apărut în presă. M-a sunat şi m-a întrebat „domn preşedinte, de unde apar discuţiile astea, întrebaţi-l pe antrenor”. Am vorbit cu tehnicianul echipei noastre, nu a fost nici cea mai mică discuţie între Iulian Mamele şi Cristi Pustai”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, în încercarea de a clarifica situația fundașului central al Pandurilor, care s-a antrenat ieri alături de ceilalți colegi ai săi.

Așteaptă telefonul de la bancă
Cele cinci meciuri fără victorie dinaintea meciului cu Dinamo i-au făcut pe conducătorii pandurilor să-i amenințe pe jucători cu blocarea salariilor. Cu cele trei puncte luate din Groapă, jucătorii Pandurilor și-au asigurat mai bine de jumătate din cuantumul necesar deblocării primelor și salariilor, așa că încă un succes sâmbătă seara i-ar face și mai fericiți pe jucătorii lui Cristi Pustai: „Cu siguranţă că dacă vom câştiga partida de sâmbătă, luni jucătorii vor fi sunaţi de doamna de la bancă. Câteodată mai şi dă şi mesaj că le-au fost alimentate conturile. Încă o dată, jocul de sâmbătă e foarte important, nu va fi uşor, dar jucăm cu al 12-lea jucător alături de noi, publicul din Târgu Jiu”, a mai spus Pîrvulescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here