Eugen Pîrvulescu a semnat condica la Târgu-Jiu

253

Președintele suspendat al pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a revenit la Pandurii Târgu-Jiu după nouăzeci de zile. Pîrvulescu speră să găsească o cale de a rupe contractul cu Pandurii pe cale amiabilă.

Pandurii Târgu Jiu s-a descotorosit într-un mod neelegant de președintele Eugen Pîrvulescu în locul său fiind instalat Narcis Răducan. Pîrvulescu a fost suspendat de club pe o perioadă de trei luni sub suspiciunea aranjării meciului cu U Cluj, 0-1 din returul campionatului trecut. Acuzele șefilor clubului nu s-au adeverit, nemaifiind recunoscute nici măcar de cei care le-au formulat, și IPJ Gorj a clasat cazul din lipsă de probe. Suspendarea a expirat pe 29 iulie iar Pîrvulescu s-a prezentat, ieri, la serviciu. Eugen Pîrvulescu aștepta să poarte discuții cu Laurențiu Ciurel, reprezentantul principalului sponsor al echipei. „Mă prezint la serviciu. Chiar acum mă duc cât mai repede să semnez condica. Mi-e greu să rămân. Vă dați seama, există un președinte, mi-e greu să rămân. Sper să găsesc să mă despart pe cale amiabilă de Pandurii Târgu Jiu, cu toate că nu mi-e ușor. Cu siguranță că o să găsim o soluție. În astea 3 luni nu am vorbit cu absolut nimeni din conducere. Nu am primit niciun răspuns. Asta mă doare, îmi doresc să se facă lumină în acest caz, să se știe dacă Pîrvulescu a trucat meciul cu Universitatea Cluj sau nu”, a spus pentru Dolcesport președintele suspendat al gorjenilor.

Răducan nu dă ochii cu Pîrvulescu
Actualul președinte al pandurilor, Narcis Răducan a recunoscut că evită să dea ochii cu predecesorul său. „Nu m-am întâlnit cu Eugen Pîrvulescu. Am căutat să evit pe cât posibil implicarea în acest caz. E un caz delicat, e un coleg de breaslă pe care îl apreciez. Cred că cel mai bine ar fi să-și rezolve problemele cu acționarii. Am intermediat o discuție a dânsului cu acționarii, am speranța că se va ajunge la un numitor comun. Această stare nu face bine nimănui, pe cale amiabilă s-ar putea duce la o despărțire amiabilă. Îl apreciez profesional. Acum am venit pe această poziție, este exclus să fim doi pe aceeași poziție. Pentru a nu continua această stare nu aș vrea să fie afectată echipa, ar fi bine să se ajungă la un numitor comun”, a comentat președintele Narcis Răducan.

Răducan speră să-și ducă contractul la sfârșit
Federația Română de Fotbal a interzis traseismul în fotbal. Conform noii legi, un oficial nu poate activa într-un sezon la mai mult de două cluburi din același eșalon fotbalistic. Narcis Răducan a fost vizat direct, el activând la patru cluburi în ultimul campionat. De această dată, președintele pandurilor vrea să ducă la bun sfârșit contractul cu Pandurii. „Nu știu dacă afectează pe cineva, am văzut că am fost direct vizat. De fiecare dată când am plecat de la o echipă am avut argumentele necesare pentru cei care au un coeficient cel puțin mediu de inteligență să înțeleagă de ce am plecat. Nici mie nu mi-a făcut plăcere să plec. Pentru cei care înțeleg fenomenul înțeleg de ce am plecat. Problema nu a fost la mine. Aici am semnat pe doi ani, sper să duc la bun sfârșit acest mandat. Pe mine nu m-a afectat, pe altcineva să nu afecteze”, a comentat președintele Răducan.
Cristi CONSTANTINESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here