Eufimia Dumitrescu se pensionează

299

Managerul Spitalului Orăşenesc Novaci, Eufimia Dumitrescu, iese la pensie. Retragerea oficială se va face în cadrul unei conferinţe de presă, pe care aceasta o organizează la sediul unităţii.

În ultimii ani, în fruntea Spitalului Orăşenesc Novaci s-a aflat Eufimia Dumitrescu. Sub conducerea sa, unitatea a cunoscut o perioadă de progres, din toate punctele de vedere. Deşi ar mai fi putut face multe pentru spital, managerul Dumitrescu anunţă că se pensionează. “De la 1 mai ies la pensie. Am împlinit vârsta de pensionare, astfel că mă voi retrage de la conducerea spitalului”, a menţionat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Astfel, astăzi, 30 aprilie, la sediul Spitalului Orăşenesc Novaci are loc o conferinţă de presă în cadrul căreia Eufimia Dumitrescu îşi anunţă ieşirea la pensie şi prezintă un bilanţ al activităţii sale manageriale.
Minodora Sucea

3 COMENTARII

  1. du-te tare….dictatoare ce esti!induci in eroare presa cu conferinte sa te lauzi..sa le spui ca ai mai vrut trei ani manager dar nu ti-au iesit combinatiile si ti-au respins dosarul luni cand deja aveai programat concursul!rusine,macar in ultimul ceas trebuia sa ai mandrie si sa recunosti ce hotie ai vrut sa faci!

  2. PENSIONABILA AVEA CONCURS IN DATA DE 28.04.2014 PENTRU UN MANDAT DE 3 ANI DE MANAGER CU TOATE CA STIA CA A INDEPLINIT VARSTA DE PENSIONARE DIN LUNA IANUARIE 2014!DOMNULE PRIMAR VEDETI CA ATI CHELTUIT NISTE BANI AIUREA CU ACEASTA …MAMAIE! DACA AVEA CARACTER TREBUIA SA SE RETRAGA INAINTE SA-I RESPINGA CONSILIUL DE ADMINISTRATIE DOSARUL DE CONCURS….SUNT DESTUI TINERI CAPABILI SA CONDUCA ACEST SPITAL SI ACEASTA BABUTZA NU LE DADEA NICI O SANSA,DOREA SA MAI STEA TREI ANI MANAGER PPRIN CONCURS ACUM!MAI AI TUPEUL SA FACI SI CONFERINTA DE PRESA.SA ANUNTI DACA ESTI DOAMNA ADEVARUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here