Este oficial: Un afacerist gorjean divorţează!

805

Căsnicia cântăreţei Cristina Spătar cu afaceristul târgujian Alin Ionescu este pe butuci. Pentru prima dată, Cristina Spătar a discutat despre divorţul de cel care i-a dăruit doi copii, între cei doi soţi relaţiile conjugale mergând din ce în ce mai prost în ultimii doi ani de zile.

După un mariaj de aproape un deceniu şi după mai multe încercări ale cântăreţei de a-şi menţine vie viaţa de cuplu, Cristina a recunoscut că, cel mai probabil, ea şi soţul său vor ajunge la divorţ. “Din punctul meu de vedere, în ceea ce mă priveşte nu am greşit cu absolut nimic. Indiferent ce ar încerca el să insinueze nu am greşit niciodată, într-o căsnicie de 9 ani niciodată. Doar eu ştiu, faptul că, am avut puţină celulită sau nu ştiu. Eu consider că, practic am fost o femeie care am ţinut foarte mult la căsnicia asta şi m-am implicat maxim din toate punctele de vedere. Sunt genul de femeie care aduce micul dejun la pat dimineaţa şi se ocupă foarte mult de copii, sunt genul de femeie care pune partenerul pe locul întâi. Întotdeauna m-am lăsat pe locul doi, ce să îţi zic, cred că am făcut destul pentru această căsnicie. În momentul de faţă, este o relaţie amiabilă, care sper să dăinuie peste timp. Indiferent că mi-a demonstrat că nu mă mai iubeşte, chiar o să încerc de-a lungul timpului să îi fiu un prieten. Până la urmă o să se ajungă la divorţ. Eu o să îl respect tot timpul pentru că este tatăl copiilor mei. Probabil, până la urmă la asta se va ajunge şi amândoi avem dreptul la fericire. Eu în situaţia de faţă chiar sufăr”, a declarat Cristina Spătar la un post de televiziune naţional.
Cântăreaţa a luat decizia să iasă la rampă cu aceste declaraţii şi să recunoască public faptul că între ea şi Alin Ionescu sunt multe probleme, în urma ultimei escapade a soţului său cu o femeie, petrecută chiar săptămâna trecută. Soţii Ionescu au împreună doi copii, Albert (6 ani) şi Aida (4 ani).
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here