Este hotărât! – Cârciumaru candidează pentru şefia PSD Gorj

424

carciumaru-primar-3Liderul social-democrat, Florin Cârciumaru, şi-a anunţat miercuri, colegii de partid că îşi depune candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Gorj.

Anunţul a fost făcut în şedinţa de Birou Executiv al PSD, de miercuri, Cîrciumaru menţionând că a luat această hotărâre după ce s-a consultat cu primarii PSD şi cu o parte dintre colegii de partid.

Acest lucru a fost confirmat şi de Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj. Momentan, niciun alt pesedist nu şi-a mai anunţat oficial intenţia de a candida pentru această funcţie.

Florin Cârciumaru a declarat, de altfel, de mai multe ori anul trecut că nu este hotărât dacă va mai intra în cursa pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Gorj. Acesta spunea că, din punctul său de vedere, potrivit pentru această funcţie ar fi Ion Călinoiu, actualul preşedinte executiv al PSD Gorj, mizând pentru acest fapt pe buna colaborare dintre Călinoiu şi edilii locali ai PSD din judeţ.

Cârciumaru este preşedinte al filialei gorjene a PSD din octombrie 2005, iar până în prezent a adus numai rezultate foarte bune la toate alegerile desfăşurate în ultimii ani. Marius Vlaicu a fost ultimul pesedist care şi-a prezentat intenţia de a candida pentru locul lui Cârciumaru, cu precizarea că trebuie să se consulte cu colegii săi de partid. Şi Mugurel Surupăceanu spune la un momentan dat că vrea să candideze dar se pare că s-a răzgândit.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here