Eșec nemeritat pentru CSU Craiova

274

Trupa lui Daniel Mogoșanu și a lui Victor Naicu a cedat toate punctele în deplasarea de la Chiajna, în al doilea meci disputat de juveți în play-out.

După dezamăgirea de a nu fi prins un loc în play-off, craiovenii au trăit o nouă deziluzie, aceea de a se întoarce de la Chiajna fără niciun punct, asta deși au jucat împotriva unei echipe care nu mai învinsese în campionat din luna octombrie a anului trecut. O deviere nefericită a lui Iliev la un șut al lui Giurgiu a trimis toate punctele în dreptul gazdelor, Concordia fiind ocrotită de noroc, dar și de paradele unui fost jucător al celor de la CSU Craiova, Cristi Bălgrădean făcând adevărate minuni în tricoul noii sale echipe. Supărarea a fost cu atât mai mare în tabăra craioveană cu cât Concordia nu a mai reușit pe parcursul meciului să trimită un alt șut pe spațiul porții lui Straton, altul decât cel deviat în gol de Iliev: „Singurul șut pe spațiul porții noastre, care de fapt a fost și deviat, a fost transformat în gol. Am avut o grămadă de oportunități de a înscrie, dar nu am reușit să le fructificăm. Ați văzut, și partea a doua s-a desfășurat în terenul Chiajnei. Rămânem cu tristețea rezultatului. Mi-am felicitat jucătorii pentru meci, dar trebuia să plecăm cu punct sau puncte”, a declarat la finalul partidei de la Chiajna, Daniel Mogoșanu, directorul tehnic al craiovenilor.

iliev

„E normal să fim supărați dacă nu am câștigat. Am avut mai multe ocazii decât Chiajna, dar Dumnezeu nu a vrut. A apărat și Bălgrădean câteva. E portar bun. Am primit gol cu puțin ghinion, dar asta este. Ne pare rău și mie, și colegilor mei. Trebuie să reparăm greșelile pe care le-am făcut la acest meci”, Valentin Iliev, căpitanul CSU Craiova.

Doi jucători pedepsiți
„Așteptam de mult timp victoria asta în campionat. Erau 12 meciuri de când nu am câștigat, practic. Și așteptarea a fost mare. Ne-am dorit mult victoria asta. A devenit după multă suferință, după un meci nu foarte strălucit, pentru că Universitatea Craiova ne-a pus în dificultate, a fost echipa care a creat astăzi, care a pasat mai mult, care a avut o posesie bună. O echipă foarte bună, cu jucători tehnici, cu tehnică în regim de viteză, dar până la urmă noi am câștigat”, Adrian Falub, antrenor Concordia Chiajna.
Din tabăra craioveană au lipsit doi jucători extrem de importanți în angrenajul echipei, Bogdan Vătăjelu și Madson, fiind excluși din lot pentru întâlnirea cu Concordia Chiajna. Cei doi s-au contrat puternic la un antrenament, tocmai în fața patronului, iar decizia luată de staff-ul echipei craiovene a fost cea normală: „Trebuie să respecte niște reguli. E o decizie grea, foarte grea, pe care am luat-o. Mi-o asum. Eu cred că un jucător de echipă națională trebuie să fie etalon pentru ceilalți jucători”, a explicat Mogoșanu decizia luată în ceea ce privește cei doi jucători. Vătăjelu se află în vederile selecționerului pentru partidele amicale pe care România le va disputa în perioada următoare și ar putea profita de problemele lui Răzvan Raț și Steliano Filip pentru a prinde un loc în lotul naționalei pentru turneul final al Campionatului European din această vară, însă astfel de probleme l-ar putea îndepărta de visul numit Euro 2016.
Aflată acum pe locul 2 din play-out, la trei puncte în spatele celor de la CSMS Iași, CSU Craiova va disputa următoarele două partide de campionat pe teren propriu, în runda a treia va primi replica celor de la Poli Timișoara pentru ca în etapa următoare să fie vizitată și de FC Botoșani.
Cristi Constantinescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here