Eric şi-a pregătit ghetele

289

Proaspăt transferat la Pandurii şi devenit tătic pentru a doua oară chiar în ziua semnării înţelegerii cu echipa gorjeană, Eric de Oliveira şi-a pregătit ghetele cu care vrea să dea cât mai multe goluri în retur pentru noua sa echipă.
Noile sale ghete, pe care le-a postat pe o reţea de socializare, sunt personalizate cu numele celor doi fii ai săi, Deric – fiul cel mare şi Anthony – cel nou născut, însă Eric a ţinut ca ghetele sale să poarte şi culorile drapelelor celor două ţări pe care le iubeşte, ţara de origine – Brazilia şi cea adoptivă – România.
Atacantul de 29 de ani revine după o accidentare la genunchi şi o operaţie care l-a ţinut luni bune departe de gazon, însă Eric spune că este refăcut şi gata să intre pe teren pentru a ajuta Pandurii să revină în clasament cât mai aproape de poziţiile cu care era obişnuit înainte de plecarea în Arabia Saudită, la Al Ahli.
ghete ericLa plecarea alături de Pandurii în cantonamentul din Antalya, Eric a ţinut să lămurească şi mult trâmbiţatul interes al Stelei în ceea ce-l priveşte: “În ultimii ani se tot vorbea despre o plecare a mea la Steaua, dar, din câte am înţeles, nea Gigi nu m-a vrut. Aşa că pentru mine nu e nici o pierdere”, a delcarat noul jucător al Pandurilor. Acesta nu uită nici acum să mulţumească, aşa cum a făcut-o mereu, chiar şi când juca pentru Al Ahli, fanilor gorjeni şi clubului care i-a oferit posibilitatea de a ajunge acolo: “Oltenii din Târgu Jiu au arătat că mă iubesc şi eu îi iubesc pe toţi. Tot ce am făcut acolo am făcut pentru ei şi le sunt recunoscător. Dacă nu era Pandurii, nu ajungeam să semnez în Arabia un contract foarte bun”, a declarat Eric la plecarea în Antalya.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here