ENERGOMONTAJ Turceni şi-a redus posturile din lipsă de lucrări

325

Problemele apărute la ENERGOMONTAJ SRL Turceni, relatate luna trecută de Gorjeanul, unitate care şi-a redus semnificativ numărul de angajaţi în ultima perioadă, salariaţii fiind trimişi în şomaj, a fost lămurită, în cele din urmă, chiar de către directorul societăţii, Eduard Nicolae Mînzărescu. Pentru a elimina suspiciunile care au apărut în rândul angajaţilor dar şi a celor trimişi acasă, legate de bunul mers al societăţii, Mînzărescu a făcut public faptul că societatea pe care o conduce a apelat la reducerea de personal şi de posturi, urmare a scăderii volumului de lucrări contractate de societate.

Mai exact, directorul SC ENERGOMONTAJ SRL sucursala Turceni, ne-a adus la cunoştinţă că, urmare a faptului că societatea pe care o conduce nu mai are lucrări iar indicatorul pentru posibilităţile acesteia nu este tocmai pozitiv s-a luat decizia să se reducă din personal, însă pentru majoritatea angajaţilor s-a folosit o altă măsură, aceea de a fi trecuţi în şomaj. ,,Într-adevăr cuantumul salarial primit de către aceştia pentru lunile cât au beneficiat de şomaj a fost de aproximativ 70%, datorită faptului că am păstrat mult mai mulţi angajaţi decât prevedeau posibilităţile societăţii. S-au redus posturile, s-a redus săptămâna de lucru, toate în ideea de a menţine personalul cu care am lucrat, lucrăm şi vom lucra în continuare”, a declarat Mînzărescu.
Acesta a lămurit totodată şi zvonurile legate de contractele firmei cu societatea condusă de finul Roşu din Turceni, salariaţii acuzând că societatea ar fi închiriat utilaje de la firma afaceristului de la Izvoarele, în timp ce utilajele de la ENERGOMONTAJ nu ar fi fost folosite. ,,În ceea ce priveşte contractul cu firma d-lui. Roşu, acesta a existat dar a fost finalizat în octombrie 2011 şi nu în prezent”, a conchis Mînzărescu.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here