Energoconstrucţia sistează lucrările la primăriile rău-platnice

185
Primăriile gorjene care nu au achitat, nici până în prezent, lucrările parţiale realizate, anul trecut, de angajaţii SC. Energoconstrucţia Rovinari, vor rămâne cu lucrările nefinalizate. Asta, deoarece, conducerea societăţii a hotărât să sisteze toate lucrările pe care le au cu primăriile rău-platnice.

Afectate vor fi, în general, lucrări de canalizare şi aducţiune cu apă. Pentru aceste lucrări, realizate anul trecut, unitate trebuia să încaseze câteva sute de miliarde de lei. Printre marii restanţieri se afla Primăria Târgu-Jiu şi Primăria Schela.

În aşteptarea salariilor
Deşi anul 2010 a început promiţător la capitolul comenzi de lucrări contractate cu Complexul Energetic Rovinari, reprezentanţii SC. Energoconstrucţia Rovinari se arată totuşi îngrijoraţi de greutatea cu care se recuperează banii de la primăriile cu care au existat colaborări în 2009. Astfel, pentru alimentările de apă şi lucrările de canalizare realizate, nici până în prezent, nu au fost achitaţi şi recuperaţii banii licitaţi, deşi lucrările au fost finalizate şi unele chiar date în funcţiune. Nerecuperarea sutelor de miliarde de lei creează greutăţi unităţii, deoarece urmează ca abia în aceste zile cei peste 100 de salariaţii ai societăţii urmează să îşi primesc lefurile restante pe lunile noiembrie şi decembrie. Reprezentanţii unităţii au precizat că la greutăţile cu care se confrunta societatea, salariaţii au înţeles acest lucru şi au dovedit a fi înţelegători.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here