Energia trimite doi jucători la mondiale

247

Doi dintre jucătorii recent achiziționați de echipa de handbal a Energiei nu vor fi prezenți la reunirea lotului și vor absenta o bună bucată de vreme de la antrenamentele conduse de Liviu Andrieș. Nu este vorba despre vreo dezertare, ci de faptul că aceștia vor fi în lotul României deplasat la Campionatul Mondial de tineret din Brazilia.
„Doi din cei 12 jucători nou veniți nu vor putea fi prezenți la reunire. Este vorba de cei doi jucători care vor participa cu echipa națională a României de tineret la Campionatul Mondial din Brazilia. Cei doi se află în programul echipei naționale de tineret, așa că cel mai târziu pe data de 4 august sunt așteptați la Târgu-Jiu. Este vorba de extrema Nistor și portarul Bucătaru”, a declarat șeful secției de handbal de la Energia, Doru Geamănu. Cei doi jucători au fost acontați de echipa gorjeană de la federație, plătindu-se o sumă de bani acesteia pentru formarea de la Centrul Național de la Sighișoara, însă Bucătaru vine după ce a fost în lotul constănțenilor, iar Nistor a evoluat în sezonul precedent în tricoul Stelei.
În ceea ce privește programul precompetițional, Energia și-a fixat deja datele pentru două jocuri amicale pe care le va disputa pe propriul teren, în cadrul unui triunghiular programat în perioada 24-26 iulie. Pe lângă echipa gazdă, au fost invitate și vor mai participa alte două echipe de Liga Națională, HC Petrea Reșița și Steaua București.
Antrenorul Liviu Andrieș și-a creionat un program care să cuprindă cel puțin 12 meciuri amicale, acest număr de jocuri fiind necesar pentru omogenizarea unei echipe radical schimbată față de cea din sezonul precedent. 26
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here