Energia pregătește al doilea turneu amical

258

Echipa de handbal masculin Energia Târgu-Jiu va participa în weekend la al doilea turneu de pregătire al verii, la Reșița. Energia va juca, sâmbătă, cu HC Adrian Petrea Reșița iar duminică va întâlni Poli Timișoara.

Energia pregătește în efectiv complet al doilea test al verii. Evident, fără “mondialii” Bucătaru, Nistor și Bogdan Mănescu, calificați în sferturile Mondialului din Brazilia. Dragoș Iancu a lipsit la Târgu-Jiu, dar acum se pregătește alături de echipă și va debuta alături de gorjeni la Reșița. “La finalul săptămânii vom merge la Reșița. Vom juca sâmbătă, de la ora 18.00, cu Timișoara, iar duminică, de la ora 11.00, cu Reșița. Este o perioadă de pregătire, e clar că avem nevoie de multe jocuri . Mai avem turneul de la București de la finalul săptămânii viitoare unde vom juca minim trei jocuri”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș. Tehnicianul nu este interesat de rezultate, deși președintele Doru Geamănu avertiza că și ele contează de acum. “Nu contează prea mult rezultatele din turneul de la Reșița, noi suntem tot în căutări, voi da șanse tuturor. Suntem în căutarea unui nucleu de 10-12 jucători care să joace și pe care să ne bazăm. Nu ne vor interesa rezultatele, ne vor interesa evoluțiile”, a mai declarat Andrieș.

Apărarea e cheia
Energia va pune accent pe apărare, beneficiind în defensivă și de jucători cu talie. Dacă în primele două meciuri echipa a încasat 55 de goluri, acum handbaliștii speră să mai reducă din deficit. “De fiecare dată când avem ocazia vom lucra tactic. Lucrăm la apărare pentru că o defensivă puternică face și un atac mai ușor. S-a văzut că avem lipsuri în apărare, deși avem o talie destul de ridicată, însă lipsește acea omogenitate”, a spus tehnicianul Energiei.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here