Energia Pandurii renunță la zece jucători

374

Imediat după ultimul meci al ediției de campionat 2013-2014, meciul din play-off cu Dinamo, președintele Andrei Maioreanu a ținut în vestiarul echipei gorjene o ședință în care a făcut cunoscut planul său cu privire la lotul Energiei. Dacă Alexandru Asoltanei a anunțat că nu dorește să mai joace la Târgu Jiu și a semnat deja cu Dinamo, alți nouă jucători au fost anunțați de președintele echipei gorjene că nu vor mai face parte din lotul Energiei.

Martin Juzbasic, Andrei Păiuş, Cosmin Liberţ, Ghiţă Roman, Ionuţ Mazilu, Vali Popescu, Andrei Enache, Dan Ilieş şi Răzvan Mledenciu sunt jucătorii la care echipa gorjeană a renunțat, handbaliştii fiind anunţaţi că pot să-şi caute alte echipe unde să joace în viitorul campionat.
Energia Pandurii are planuri mari pentru sezonul următor, unul în care Andrei Maioreanu spune că echipa gorjeană trebuie să se lupte pentru cucerirea titlului în Liga Națională de handbal masculin. Președintele echipei de handbal spune că echipa va avea un lot format din jucători de valoare, care să poată să se lupte de la egal la egal cu HCM Constanța sau Știința Municipal Bacău. În acest sens, Maioreanu a încercat chiar să-l aducă pe Alexandru Csepreghi la Energia și a fost destul de aproape de a reuși. Jucătorul care a impresionat în meciurile disputate de HCM Constanța în cupele europene a ales însă în final o ofertă mult mai bună din toate punctele de vedere din partea francezilor de la Creteil. Președintele gorjenilor are însă și alte nume importante pe listă, însă spune că le va face publice doar în momentul în care tratativele se vor încheia cu succes. Maioreanu a făcut însă cunoscut faptul că se află în tratative, unele destul de avansate cu jucători de la echipe importante în competițiile europene, jucători de la echipe din Ungaria, Germania, Portugalia sau Spania.
În acest moment, la Energia Pandurii Târgu Jiu au rămas doar șapte jucători din vechea gardă, portarii Șelaru și Antonaru și jucătorii de câmp Apolzan, Giotoiu, Dinescu, Acatrinei și Dragnea. Lor li se vor alătura și doi dintre juniorii de la LPS Târgu Jiu, frații Bogdan și Alexandru Mănescu, situația lor legată de apartenența la Centrul de Excelență de la Sighișoara fiind rezolvată în cele din urmă de conducerea clubului târgujian.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here