Energia, în turneu la Turda

212

După o perioadă în care Energia s-a pregătit fizic şi una în care Andrieş a trecut la antrenamentele specifice, handbaliştii echipei gorjene trec în faza următoare a pregătirii returului sezonului regulat, aceea a jocurilor de verificare.
În acest weekend, Energia s-a deplasat la Turda, acolo unde va disputa trei partide amicale alături de gazde şi echipele din Cluj şi Reşiţa: “Avem un turneu de pregătire în care vom juca cu Potaissa, U Cluj și «Adrian Petrea» Reșița. E un turneu bine venit, încercăm să vedem cum stăm fizic, mai avem de lucru la partea tactică. Vom pune accent pe partea fizică la turneu, vor juca toți, vor avea parte de minute egale. Sper să revenim sănătoși. Asta e cel mai important. A fost o perioadă scurtă de pregătire, dar bună. Sper că munca de acum se va vedea în retur”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş.
O noutate în lotul gorjenilor o reprezintă revenirea lui Marinko Kekezovic, jucător care a absentat vreme îndelungată dintre gorjeni din cauza unei probleme familiale. Andrieş spune că-l va folosi pe Kekezovic, chiar dacă acesta nu are antrenamente în picioare: “Kekezovic merge la turneu, va juca, chiar dacă nu a jucat de ceva timp. S-a antrenat cu preparatorul fizic, nu este nici la 50% fizic. Avem răbdare cu el, are calitate, e valoros, avem nevoie de el, ne va ajuta mult”, a mai spus Andrieş. Acesta ar trebui să mai primească întăriri de acest gen, în perioada următoare urmând a se produce şi revenirea lui Mota, însă acesta revine după o accidentare şi o intervenţie chirurgicală la genunchi şi nu este cunoscut încă stadiul în care se află în procesul de refacere.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here