Energia, în progres

203

După ce au terminat ultimii triunghiularul de la Târgu-Jiu, de săptămâna trecută, handbaliștii Energiei s-au clasat pe locul 2 la triunghiularul de la Reșița, din weekend.

Învingătoare la Târgu-Jiu, nou promovata HC Adrian Petrea Reșița a câștigat și turneul organizat acasă GPM Friendly Cup.
HC Adrian Petrea a câștigat ambele meciuri ale turneului: 31-27 cu Poli Timișoara și 31-26 cu Energia Târgu Jiu.
Petrea și Energia au mers cap la cap până la pauză când scorul a fost egal, 12-12. În partea a doua, gorjenii au luat un avans minim, 21-20, scor la care au ratat și o lovitură de la 7 metri. Pe fondul schimbărilor, echipa lui Andrieș a cedat inițiativa și a pierdut la 5 goluri.
Energia a reușit, totuși, prima victorie în amicale contra celor de la Poli Timișoara, 28-25 și a încheiat turneul pe poziția secundă.
Energia a disputat în această vară patru jocuri de pregătire, bilanțul fiind de 1 victorie și 3 înfrângeri.

Turneul GPM Friendly Cup, rezultate:
HC Adrian Petrea – Poli Timișoara 31-27
Poli Timișoara – Energia Târgu Jiu 25-28
HC Adrian Petrea – Energia Târgu Jiu 31-26
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

  1. Energia, în progres??? Ce bune sunt meciurile din deplasare, ca facem comentarii pe declarațiile celor aflați la fata locului!!! Pe fondul schimbărilor a pierdut cu Reșița?? Glume bune!! Timișoara e o echipa decimată de probleme financiare, iar Energia ia 25 de goluri de la bănățeni… Vine Kragujevac pe 12-13 august! Haideți la sala sa vedem progresul, ca vine meciul cu Dinamo din cupele europene și… nu ne mai permitem să ne îmbătăm cu apa chioară!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here