Energia are un nou “stranier”

264

Energia pare să fi rezolvat problema conducătorului de joc odată cu transferul făcut la sfârşitul săptămânii trecute, când americanul Frankie Sullivan a semnat cu echipa gorjeană.
Antrenorul Antonis Constantinides s-a plâns în nenumărate rânduri de faptul că Watson nu poate juca cu un randament maxim 40 de minute meci de meci, iar conducerea i-a făcut pe plac şi a adus încă un jucător care să-l ajute pe playmaker-ul american. Americanul Frankie Sullivan a jucat în NCAA, la Auburn Tigers, însă are şi experienţe în campionatele din Europa. Frankie Sullivan a jucat şi în Germania, la Crailsheim Merlins, dar şi în Finlanda, la Kouvot. Dealtfel, experienţa din campionatul finlandez pare să fi fost cea care l-a şi adus la Energia, Watson făcând lobby pentru conaţionalul său cunoscându-l din perioada în care şi el a evoluat în Finlanda. Dacă Watson este jucătorul care profită de ajutor din partea lui Frankie Sullivan, cel care pare a avea de suferit este Porter Troupe, cel care ar avea mai puţine minute şi mai puţine meciuri în care va fi în echipă.
Aducerea lui Frankie Sullivan la Energia îl va pune pe antrenorul Antonis Constantinides în postura de a alege, etapă de etapă, la meciurile din campionat şi Cupa României. Unul dintre stranieri va rămâne în afara lotului, Energia având acum şapte jucători străini în vreme ce regulamentele permit înscrierea pe foaie a doar şase jucători din străinătate. În schimb, în EuroChallenge Energia îşi poate folosi toţi străinii.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here