Energeticianul, amical cu FC U Craiova

315

Fosta ACS Şirineasa, echipă redenumită acum ACS Energeticianul, va susţine un amical împotriva formaţiei de liga a treia FC U Craiova 1948. Meciul va avea loc pe 27 iulie, la Drobeta Turnu Severin, acolo unde lumea se aştepta să vadă echipa lui Nicolae Sarcină din sezonul viitor. În schimb, clubul lui Adrian Mititelu va susţine pe arena mehedinţeană meciurile de acasă. Pe de altă parte, Energeticianul a revenit pe stadionul din Petroşani, acolo unde a jucat în sezonul trecut. Întoarcerea în Valea Jiului a constituit un motiv de bucurie pentru antrenorul Cristian Dulca.
“Începem liga a doua la Petroşani, ceea ce mă bucură. Avem un mediu propice aici, terenuri foarte bune pentru joc. Avem toate condiţiile. În acelaşi timp, mă bucur că ne-am ţinut promisiunea de a reveni şi a juca aici şi avem nevoie şi de susţinerea fanilor, pe care îi aşteptăm într-un număr cât mai mare la meciuri”, a declarat tehnicianul. Dulca a mai spus că mai vrea cel puţin trei transferuri până la startul sezonului. “E adevărat, am început mai târziu pregătirile, dar nu va fi un impediment lucrul acesta. Mai avem nevoie de un fundaş central, fundaş dreapta şi un mijlocaş lateral”, a mai spus Dulca.

Lotul de jucători: Bg. Miron, Sălăjan, H. Moldovan – Miroiu, M. Ioniţă, D. Lung, L. Iordache, Al. Dulca, Oct. Vasile, Vl. Rusu, Nicoară, Mih. Ion, Tomozei, Stoenac, Dragu, Enache, C. Neagu, Petre, C. Cristea, Misaras, Ionică, Gârbiţă, Voinea, Gruia.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here