Emil Grigore: “Am depus cererea pentru acreditarea Spitalului Novaci”

384

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci a depus ieri, cererea pentru acreditarea unităţii. Managerul Emil Grigore spune că şi-a propus ca spitalul să fie acreditat cu cel puţin 85 de puncte. Deocamdată, se aşteaptă vizita reprezentanţilor CNAS.

Cel mai important obiectiv al noului manager al Spitalului Orăşenesc Novaci a fost acreditarea. De când a câştigat concursul pentru postul de manager, Emil Grigore a stabilit priorităţile şi, odată pus la punct planul de măsuri, s-a pus pe treabă. Pentru că Spitalul Novaci era programat pentru acreditare în trimestrul al patrulea, echipa managerială a făcut tot posibilul pentru a se încadra în termenul stabilit. Cererea de acreditare a fost depusă pe 8 septembrie. „Am depus cererea în această dimineaţă(nr.ieri). Ea a fost înregistrată cu numărul 2535. Dosarul are 408 pagini. A fost un efort considerabil, dar a meritat, credem noi. Cam după şase săptămâni vine Comisia pentru verificare. Eu mi-am propus să fim acreditaţi cu cel puţin 85 de puncte”, a menţionat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

emil grigore inscriptAcreditarea, garanţia finanţării
Pentru Emil Grigore, noul manager al Spitalului Orăşenesc Novaci, bunul mers al activităţii unităţii este confirmat de gradul de satisfacţie al pacienţilor. În acest sens, pentru a-i mulţumi pe bolnavi, este necesar nu doar să se asigure condiţii hoteliere optime, ci şi să existe cadre medicale bine pregătite şi motivate să facă un act medical de calitate.
Totodată, finanţarea este un punct deosebit de important pentru bunul mers al lucrurilor într-un spital. În viitor, pentru a putea intra în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate, orice spital trebuie să fie acreditat. Punctajul cu care se acreditează un spital este şi el foarte important, în funcţie de acesta alocându-se bugetul.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here