Emil Cătănoiu: „Sigur voi candida pentru un nou mandat la Căpreni”

254

primar capreniEmil Cătănoiu conduce destinele comunei Căpreni de mai bine de 20 de ani. În toată această perioadă el a făcut nenumărate demersuri pentru a moderniza comuna şi a le crea condiţii optime cetăţenilor. Totuşi, Cătănoiu consideră că încă mai are multe de făcut la Primăria Căpreni, motiv pentru care este absolut sigur că va candida şi la următoarele alegeri.

În pofida crizei economice din ultima perioadă, la Căpreni au continuat investiţiile şi proiectele. Totul se datorează primarului Emil Cătănoiu, care a căutat soluţii pentru a găsi fondurile necesare unei continue dezvoltări a localităţii. „Am colaborat binişor şi cu parlamentarii noştri, senatorul Toni Greblă de pe Colegiul 2 şi deputatul Cosmin Popescu, Colegiul 3. Împreună ne-am descurcat chiar dacă a fost criză şi tuturor ne-a fost mai greu”, explică Emil Cătănoiu, edilul comunei Căpreni.

Noi proiecte la Căpreni

Atragerea de fonduri pentru investiţii în comuna Căpreni, continuă să fie o importantă preocupare pentru edilul Emil Cătănoiu. Infrastructura rămâne un capitol de interes pentru primar, acesta exprimându-şi dorinţa de a asfalta toate drumurile din comună. În acest sens, 3 kilometri de asfalt se vor realiza prin programul Ministerului Dezvoltării, între Bulbuceni şi Căpreni, iar din fondurile bugetului local se vor asfalta 4,4 kilometri. Pe lângă lucrările uzuale, de întreţinere, care se fac mereu în comună, primarul Emil Cătănoiu a pregătit şi un proiect de canalizare, pentru a cărui avizare se va deplasa chiar mâine la Bucureşti.

Lucrări de modernizare a Primăriei şi Căminului Cultural

În agenda edilului Emil Cătănoiu sunt trecute şi câteva lucrări de modernizare a sediului Primăriei şi a Căminului Cultural. „Licităm modernizarea sediului Primăriei, care va fi şi extins puţin şi amenajăm şi parcul din faţa Primăriei; lucrările se vor face din fondurile bugetului local. Am depus un proiect şi pentru modernizarea Căminului Cultural şi lucrăm şi la modernizarea Centrului de Sănătate”, precizează edilul comunei Căpreni.

Festivalul folcloric ,,Sofia Drăghici” – premieră la Căpreni

Pe 26, la Căpreni, debutează Festivalul folcloric „Sofia Drăghici”. Acesta va fi, deocamdată un concurs zonal, însă începând cu anul viitor, Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni îşi propune să-l facă judeţean. „Pe 26 iunie organizăm, împreună cu Şcoala Populară de Artă, Consiliul Judeţean şi CJCPCT Gorj prima ediţie a Festivalului „Sofia Drăghici”. Vor participa solişti şi instrumentişti, pe categoriile de vârstă 14-16 ani şi 16-35 de ani, din zonă: Valea Gilortului, Valea Amaradiei şi alte zone apropiate, în acest an fiind un festival zonal, dar de la anul sper să reuşim să-l facem judeţean. Avem, de asemenea şi secţiunea dansuri populare, la care participă elevi din clasele V-VIII”, a declarat Cătănoiu. Implicat trup şi suflet în tot ceea ce face, Emil Cătănoiu îşi doreşte să ocupe în continuare fotoliul de primar, motiv pentru care deja îşi anunţă viitoarea candidatură pentru cea mai importantă funcţie din comună.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here