Elvis Săftoiu, nedorit candidat la Senat

196

Recenta ofensivă a revanşarjilor maghiari, care îşi permit obrăznicii fără seamăn împotriva românilor, care sunt adevăraţii stăpâni ai Transilvaniei-şi asta datorită trădării de propria-i ţară.(Dar oare e patria lui?) Un fruntaş al revanşarjilor maghiari şi-a exprimat public mulţumirea faţă de preşedintele Băsescu care le-a dat tot sprijinul cu ocazia numeroaselor “sejururi” în Covasna. Vice-preşedintele guvernului maghiar şi-a permis să intre călare în Tg. Secuiesc, în timp ce alt fruntaş din ministerul de externe maghiar otrăveşte spaţiul românesc cu veninul ce-l varsă pe gură. Şi ca o paranteză Preşedenţia şi Guvernul României au fost cvasi-pasivi la demonstraţiile anti-româneşti din Transilvania.(Mai că nu-i mângâia pe obraz…)
Întreb: Câţi preşedinţi români sau premieri serbează ziua naţională a României în Budapesta? Niciunul, deoarece românii nu au obrăznicia acestor urmaşi ai năvălitorilor din pustiurile Asiei, care dacă nu ar fi avut acest “Mercedes” adică calul îmblânzit ar fi rămas până acum în sălbăticia lor. Ungurii nu au niciun drept asupra Ardealului, iar secuii nu sunt maghiari fiind colonizaţi de Imperiul Habsburgic la fel ca şi saşii din Ardeal sau şvabii din Banat. Despre acest adevăr a scris Miron G. Lehrer, un american despre care ar trebui să ştie şi “unchiul Sam”, adică nenea Obama sau alţi foşti preşedinti că Ardealul este pământ românesc, fapt demonstrat de acest american, că ungurii nu au niciun drept asupra Transilvaniei, iar holocaustul a fost săvârşit de statul maghiar împotriva românilor şi a evreilor în teritoriul ocupat temporar de unguri, după cum a scris documentat Oliver Lustig. În prezent statul maghiar duce o politică agresivă în frunte cu premierul (prieten cu Băsescu pe care l-a ajutat în 2012 la referendum, fapt nemaîntalnit în istoria mondială-îndemnându-şi pe cetăţenii de origine maghiară să nu voteze, iar Laszlo Tokes, deşi i s-a retras decoraţia oferită de preşedenţie, refuză să o predea învinuind pe români de şovinism, el fiind cel mai mare duşman al românilor, rănind patria care l-a crescut şi hrănit, România.
Într-un recent interviu, acordat unei agenţii evreieşti, spune că: “E foarte greu să convingi pe români, că în România a avut loc holocaust”. Adevărul este că zeci de mii de evrei au fost trimişi în crematoriile naziste, iar în prezent România este acuzată, interogată, calomniată, batjocorită atât de foştii inamici, cât şi de actualii amici, obligată să-şi pună cenuşă în cap că România a făcut holocaust.  Vinovată de holocaust se face Ungaria! Cât timp veţi mai pupa papucul Sultanului de pe Potomac? Când pe la ei hălăduiau zimbrii şi Pieile Roşii noi apăram vestul european de imperialismul turcesc care se dezvolta. Interesele vecinilor României au fost şi sunt contrarii între ele, însă comune în ce priveşte România pe care o vor sfârtecată şi colonie a lor.
Etnice şi istorice sunt drepturile românilor în Transilvania! După 1918, unguri erau 650000-679000, iar români erau 3102034. În 1918 Romania a mai pierdut Timocul, Torontalul, regiunea dintre Tisa şi Dunăre, Banatul sârbesc, cât şi Cadrilaterul, adică un popor victorios: românii cedează teritoriul său propriu învinsului, atunci victoriosul suferă consecinţele învinsului, şi învinsul pe ale victoriosului. Ungurii, saşii, şvabii, secuii şi ceangaii nu vor reuşi să răpească României statutul de Stat Naţional Unitar şi Omogen. Sincer vorbind îmi pare rău de plecarea majorităţii şvabilor şi secuilor din România care erau o minoritate ordonată şi fidelă statului român.
“Transilvania, scria Milton G. Lehrer, a fost leagănul românismului”. Ardealul a fost, este şi va fi pământ românesc.
Gh. Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here