Elvira Şarapatin, nou vicepreşedinte al femeilor social-democrate la nivel naţional

436

Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD) şi-a ales, duminică, în Capitală o nouă conducere, Elvira Şarapatin, şefa OFSD Gorj, fiind aleasă în structura centrală de conducere a organizaţiei naţionale de femei. Mai exact, în cadrul Conferinţei Naţionale a Femeilor PSD, Elvira Şarapatin a fost unsă vicepreşedinte la nivel naţional. Aceasta a intrat astfel în echipa de conducere a preşedintei Viorica Dancilă, aleasă duminică în această funcţie pe care o ocupase până atunci în interimat. Delegaţia condusă de Elvira Şarapatin a fost alcătuită din 15 gorjence, acestea reprezentând organizaţiile de frunte din judeţ, preşedinta, dar şi Luminiţa Greculescu şi Camelia Khraibani fiind alese membre şi în Consiliul Naţional al OFSD.

După muncă şi răsplată!
În sfârşit echipa femeilor social democrate de la Gorj a obţinut un mare succes la nivel naţional, Elvira Şarapatin având o funcţie în OFSD, doar Ion Călinoiu mai având una similară la nivel de PSD. “Le mulţumesc tuturor delegatelor din ţară şi, în mod special celor din Gorj, pentru încrederea ce mi-a fost acordată prin alegerea mea. Mă bucur totodată să fac parte din echipa condusă de preşedinta Viorica Dancilă, alăturându-mă astfel marelui proiect naţional al OFSD. Sunt mai mult decât pregătită acum să conduc echipa femeilor de la Gorj în bătălia electorală din 2016, pentru a câştiga atât alegerile locale, cât şi cele generale”, a declarat, ieri, Elvira Şarapatin.
De altfel, Şarapatin a intrat de drept în Consiliul Naţional al OFSD în care au mai fost alese şi gorjencele Luminiţa Greculescu şi deputata Camelia Khraibani.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Marele ,proiect nationa”l a fost realizat:cresterea pe toata linia a taxelor si impozitelor!Asa ca ce sa mai realizeze OFSD, alte impozite si taxe?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here