Elvira Șarapatin: “Imediat după Paște intrăm în activitatea de precampanie pentru parțiale!”

286

Aflată la întrunirea PSD de la Sinaia, Elvira Șarapatin, deputat PSD de Gorj și președintă a organizației femeilor social-democrate, a anunțat, joi, că stabilirea datei alegerilor locale parțiale aici nu mai permite social-democraților gorjeni să piardă timpul. Potrivit parlamentarului, PSD Gorj va intra în priză imediat după Sărbătorile Pascale, Șarapatin fiind convinsă că social-democrații vor câștiga ambele primării intrate în cursă pe 11 iunie. Elvira Șarapatin susține că organizația județeană de femei și cele din localitățile în care se vor alege primari în această vară sunt gata de lupta electorală.

Mizele scrutinului din această vară, Primăria Târgu-Jiu și Primăria Drăguțești, sunt prea mari pentru ca PSD să le piardă, crede Elvira Șarapatin, anunțând că CExN al partidului a decis, joi, că alegerile locale parțiale vor avea loc pe 11 iunie. Deputatul crede că Florin Cârciumaru este capabil să organizeze cum trebuie această campanie electorală, la care vor pune umărul toate organizațiile, de femei, tineret și seniori din PSD Gorj. De altfel, imediat după aceste sărbători, partidul va intra în pregătiri, susține Șarapatin care a fost la ședința de lucru cu parlamentarii, alături de deputații PSD Gorj. Singurul care a lipsit de la acest eveniment a fost Victor Ponta.
În aceeași zi, la Sinaia, s-a mai întrunit și executivul partidului, au venit și membrii guvernului, dar și premierul Grindeanu. Aici li s-a comunicat celor prezenți că s-a respectat întocmai programul PSD de Guvernare.
“Programul PSD s-a respectat cu punct și virgulă, iar Liviu Dragnea a demonstrat că PSD este un partid credibil, care își respectă promisiunile electorale”, a declarat Elvira Șarapatin, deputat PSD Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here