Elvira Munteanu şi Pupăzan, de la UNPR la PDL

585

pupazan si elvira munteanuNici nu li s-a uscat bine cerneala pe demisia dată, joi, de la UNPR, că Elvira Munteanu, fosta casieră a UNPR Gorj, şi Gheorghe Pupăzan, membru în Biroul Permanent Judeţean al UNPR Gorj, au şi ales varianta scurtă tot spre Putere.

Ambii au bătut grabnic la uşa PDL Gorj unde şi-au şi depus adeziunile, la rapid. Munteanu speră că astfel i se va scurta drumul spre şefia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului(CJPC) Gorj iar Pupăzan că i se va oferi spate în afacerile pe care le derulează.

Fosta şefă a magazinului Vel Pitar din centrul municipiului Târgu-Jiu, dată afară anul trecut în octombrie, după ce acesta ar fi fost filmată în timp ce a sustras din magazinul pe care îl conducea(există o filmare în acest sens), trei bare de salam, fără să le plătească, a părăsit UNPR Gorj. Elvira Munteanu şi-a mutat cartea de muncă la colegul de partid, Gheorghe Pupăzan, şi s-a gândit apoi să îşi scrie tot împreună cu şeful său şi adeziunile la PDL.

Giurcău a scăpat de ,,concurenţă”

Munteanu şi Pupăzan au bătut astfel la uşa partidului condus de Ion Ruşeţ, unde ambii au fost primiţi cu braţele deschise. Trebuie precizat că Elvira Munteanu, se visa anul trecut şefă la Protecţia Consumatorului Gorj, asta înainte însă de incidentul cu magazinul, dar nu a avut nicio şansă în faţa lui Mădălin Giurcău. Progresiştii nu au vrut să pună ,,lupul paznic la oi” şi au lăsat-o fără funcţie, Elvira sperând însă să primească funcţia visată, în cele din urmă, măcar de la democrat-liberali. ,,Portocaliii” nu ar pune însă asemenea candidaţi la şefia CJPC Gorj, chiar dacă Elvira Munteanu a scăpat de dosarul penal pentru furt, în schimbul unei înţelegeri cu patronii ei, şi a părăsi postul în mod voluntar, şi fără scandal. Pupăzan, mai puţin îndemnat de ambiţii personale, dar, probabil, mânat de la spate de noua sa angajată, nu l-a mai urmat pe Dan Morega, aşa cum a tot făcut-o în ultimii ani, ci a ales, după PNL şi UNPR, să facă pasul cu Elvira la PDL. Astfel Pupăzan s-a ,,portocalizat”, asta în loc să devină unul dintre ,,dan diaconeşti” şi să mai aştepte după Morega. Cel mai câştigat din povestea plecării Elvirei este însă Giurcău, care a scăpat de concurenţa din propriul partid.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here