Eliberat după ce a făcut scandal la spital

323

Tânărul de 25 de ani, din Târgu-Cărbunești, reținut marți pentru fapte de violență, a fost eliberat după cele 24 de ore petrecute în arest. Magistrații au decis, în urma audierilor, să fie pus sub control judiciar, în timpul cercetărilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești. Bărbatul este acuzat că a făcut scandal la spitalul din localitate, pentru a ajunge la concubina lui, internată în Secția Pediatrie. ”La data de 28 martie, poliţiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, fără ocupaţie, din localitate, a pătruns în curtea Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a distrus uşa de acces în clădire, iar prin violență a încercat să pătrundă în Secția Pediatrie şi să ajungă la concubina sa, care era internată, tulburând ordinea și liniștea publică în spital”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Suspectul nu se află la prima abatere. În luna august a anului trecut, tânărul a omorât un câine cu o seceră.

Alt suspect, aceeași măsură
Sub control judiciar, însă pe o perioadă de 30 de zile, a fost pus, miercuri, și celălalt tânăr din Târgu-Cărbunești, reținut marți pentru lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu.
Acesta este acuzat că a agresat un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate. ”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un bărbat de 49 de ani, fără ocupaţie, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, a fost agresat fizic de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, în urma unui conflict spontan și care a intrat fără drept în curtea locuinței sale, iar tânărul se manifesta violent în continuare”, au stabilit polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here