Baschetbaliștii de la ACS Târgu-Jiu, surpriza elevilor de la Școala Gimnazială ,,Ecaterina Teodoroiu”

1243
sdr

Elevii Şcolii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” s-au strâns cu toţii în curtea şcolii ca să primească autografe şi să facă fotografii cu vedetele echipei de baschet a oraşului Târgu-Jiu.

Zilele trecute, cu ocazia Cercului pedagogic al profesorilor de Educaţie-fizică şi sport, în curtea Şcolii Gimnaziale “Ecaterina Teodoroiu”, a avut loc un adevărat spectacol. Cu această ocazie, elevii şi cadrele didactice au avut parte de o surpriză neaşteptată şi anume, de prezenţa, în mijlocul lor, a baschetbaliştilor de la ACS Târgu-Jiu, echipa de baschet a municipiului nostru, condusă de antrenorul Claudiu Alionescu, cel care a pregătit şi cercul pedagogic. Baschetbaliştii au făcut o adevărată demonstraţie de joc, în curtea şcolii, spre deliciul elevilor, care au urmărit cu sufletul la gură prestaţia vedetelor de la ACS Târgu –Jiu.
După spectacolul de baschet oferit de sportivi, elevii au răsplătit invitaţii cu ropote de aplauze, s-au înghesuit să-şi facă „selfie” cu aceştia, au cerut autograf după autograf şi s-au simţit minunat.
Culoare, spectacol, bucurie, au oferit invitaţilor, în cadrul cercului pedagogic şi elevii şcolii, sub îndrumarea dnei director Livia Zamfir, prin dansurile, activităţile sportive şi ţinutele acestora, pregătite cu mult drag pentru acest eveniment.
Încă o activitate frumoasă derulată în cadrul şcolii de care ne vom aminti, cu plăcere, oricând.
Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here