Elevii nu mai pot veni la școală cu măști textile

2082

Elevii și profesorii vor putea purta la școală doar măști medicale de unică folosință, nu și măști textile. Decizia care vizează școlile a fost aprobată miercuri în ultima hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).
„Măștile în școli vor fi doar medicale, chirurgicale, nu textile. Până acum au fost mixte, dar acum se schimbă asta”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.
Săptămâna aceasta, elevii de gimnaziu și de liceu s-au reîntors fizic la cursuri, iar săptămâna următoare revin elevii din învățământul primar și copiii de la grădiniță.
În plus, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit ca masca de protecție să fie obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Mastile de care zic ca sunt acceptate , ar trebui sa se gaseasca in cantitate suficienta , cu distributie corespunzatoare si la pret accesibil si abia apoi sa se ceara folosirea lor de catre populatie. La tara este foarte greu sa indeplinim toate conditiile de mai sus , iar cutiile cu masti aprovizionate deja si care nu mai sunt valabile vor deveni deseuri pe banii celor multi si ascultatori. Asta e tara in care traim!RUSINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here