Elevii de la Liceul de Arte s-au întrecut în talente

352

Mai mulți elevi din cadrul Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu și-au etalat talentele în cadrul unui spectacol-concurs intitulat ”Artiștii din noi”.

Spectacolul-concurs ”Artiștii din noi” se află la prima ediție și a pornit de la ideea de a oferi elevilor de la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” o scenă pe care să-și etaleze talentele.

artistii din noi (2)În faza finală a concursului au ajuns doar șapte elevi, care s-au întrecut, marți seara, în a-și demonstra talentul artistic, spectacolul oferit de ei fiind răsplătit cu aplauze din partea celor prezenți și cu premii din partea juriului.

artistii din noi (3)La această primă ediție, pe primul loc s-a clasat Maria Gugu, pe locul II frații Leonard și Robert Cercelaru, iar pe locul III Octavian Grancea. Deşi a fost prima ediție, nu s-a simțit lipsa de experiență a organizatorilor – Denisa Ciocoiu, Gabriela Grozavu şi Flavia Pătrăşcoiu –, scaunele fiind la mare căutare în sala în care s-a desfășurat spectacolul, mai ales că acesta a fost animat cu momente de muzică, dans și teatru.artistii din noi (4)

De fapt, organizatorii au fost atât de încântați de succesul de care s-a bucurat concursul încât propun ca de la ediția a II-a acesta să se extindă în toate liceele din municipiu, oferind astfel tuturor elevilor din Târgu-Jiu posibilitatea de a-și etala talentele.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here