Elevii Clubului Sportiv Şcolar Topliţa s-au antrenat la Rânca

258

Timp de 5 zile, la Rânca şi-au desfăşurat antrenamentele specifice o parte dintre copiii secţiei de schi alpin de la Clubul Sportiv Şcolar Topliţa din judeţul Harghita. Ei au găsit în staţiunea gorjeană condiţii optime de pregătire. De la Rânca, o parte dintre sportivi s-au deplasat la Vidra, unde a avut loc o etapă de campionat naţional de schi alpin.

Elevii din Harghita s-au bucurat că au găsit la Rânca nu doar condiţii optime de pregătire, ci mai ales zăpadă. În fiecare zi micuţii schiori, cu vârste  cuprinse între 10 şi 15 ani, au avut de parcurs un program intens de pregătire sub îndrumarea atentă a antrenorilor, majoritatea dintre ei având rezultate notabile în concursurile de profil, între ei aflându-se şi o campioană naţională. „Din Rânca o parte dintre sportivi au plecat în judeţul vecin, la Vidra, unde a avut loc şi o etapă de campionat naţional de schi alpin, unde le dorim ca pregătirea acumulată la Rânca să îşi arate rezultatele. Aflaţi la final de acţiune, atât sportivii cât şi antrenorii, s-au arătat încântaţi de condiţiile de cazare, masă şi pregătire găsite aici, dar, mai ales de deosebita şi bine-recunoscuta ospitalitate gorjenească”, confirmă Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.

Rânca, viitoare destinaţie a concursurilor naţionale
Pentru Rânca această acţiune a fost o oportunitatea deosebită de a-şi prezenta potenţialul. „Iată că, după ce monitori de schi din întreaga ţară au susţinut aici cursurile şi examenul, acum zona a intrat şi în atenţia activităţii sportive de performanţă, în anii următori existând premizele de a se organiza aici şi etape de concursuri naţionale de profil”, mărturiseşte Sabin Cornoiu, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Gorj.
Întreaga acţiune  a elevilor secţiei de schi alpin de la Clubul Sportiv Şcolar Topliţa din judeţul Harghita a fost aranjată de către Salvamont Gorj, cel care au asigurat şi asistenţa de specialitate pe perioada desfăşurării acţiunilor de pregătire.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here