Elevii claselor a X-a de la Liceul nr.3 Târgu-Jiu își dau întâlnire la 60 de ani de la finalizarea cursurilor

484

Absolvenții Liceului nr. 3 Târgu-Jiu, din anul 1957, vor avea o întâlnire în clădirea Colegiului Național “Spiru Haret”, pe data de 26 august 2017, la ora 10.00. Sunt așteptați să participe la această mare revedere absolvenții celor trei clase a X-a din anul respectiv, ei fiind, de fapt, prima promoție de absolvenți care au finalizat trei ani de liceu.

Acțiunea este coordonată de către ing.Ion Danciu, de ing.Ciobanu N. Vasile și de către prof. Ion Sichitiu.

Sunt așteptați să participe la întâlnirea cu colegii în jur de 20 de absolvenți, unii venind, la acest eveniment, din mai multe zone ale țării.

Ultima întâlnire a celor trei clase a avut loc în anul 2015, evenimentul fiind unul memorabil. “Ne vom  întâlni în fața școlii, unde vom realiza o fotografie de grup, apoi vom intra în fostele săli de clasă, unde se vor citi fostele cataloage, vom depăna amintiri, iar pe final vom petrece în cantina liceului. Aș vrea să-i mulțumesc, pe această cale, doamnei director de la Colegiul Național “Spiru Haret”, Carmen Cosmulescu, pentru amabilitatea și înțelegerea de care a dat dovadă când i-am cerut permisiunea de a realiza această întâlnire, în clădirea școlii”, a declarat prof. Ion Sichitiu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here