Elevii antrenați de Boby Arjoca Staicu și Mario Găman, campionii judeţului Gorj, la categoria 2008

996

Juniorii E ai clubului Pandurii (Grupa 2008), pregătiți de antrenorii Boby Arjoca Staicu și Mario Găman, s-au impus cu 5-2, miercuri, în fața grupei similare a Liceului cu Program Sportiv Târgu-Jiu, după acest rezultat echipa fiind lider detașat în campionat. Micii fotbaliști s-au calificat la turneul de zonă al acestei categorii de vârstă, după ce au devenit campioni ai judeţului Gorj. CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu ocupă locul 1, cu 43 de puncte, în clasamentul Juniori E, sezonul 2018/2019, aflându-se la patru puncte de singura sa urmăritoare, LPS Târgu-Jiu.

,,Sunt Juniorii E, s-a jucat la nivel județean, a fost meciul decisiv, cel cu LPS Târgu-Jiu, câștigasem și în tur cu 2-0. Ne-am calificat la turneul zonal cu o etapă înainte de terminarea campionatului. Încă nu s-a stabilit unde se va juca turneul de zonă, pentru că luni se trimit câștigătoarele grupelor, pe fiecare județ în parte, la Federație și după aceea se stabilește exact unde se va juca. Din ce am înțeles, zona se va juca în perioada 23-26 mai. Copiii au jucat foarte bine, au avut voință, au avut determinare. Și-au dorit foarte mult și victoria, și locul 1 în acest campionat. Sunt foarte serioși, avem susținerea părinților și a clubului care ne-a creat condiții foarte bune pentru desfășurarea antrenamentelor. Eu lucrez cu ei de un an și jumătate, împreună cu Mario Găman, cu colegul meu de la <<Luceafărul>>. Am transferat de la <<Luceafărul>> cinci copii, trei dintre ei jucând titulari la Pandurii Târgu-Jiu, Grupa 2008”, a declarat, pentru Gorjeanul, antrenorul Boby Arjoca Staicu. Pentru CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu (Grupa 2008) au marcat: David Ciopănoiu (3), Vlăduț Țigu și Cristian Santia.

Lotul este format din 19 jucători: Luis Pilea și Alexandru Șocu (portari), Cristi Cioc, Ayan Dodescu, David Ciopănoiu, Andrei Nanu, Alexandru Cotîrlea, Vlăduț Țigu, Mihnea Băluță, Darius Baloșin, Raul Ciorobea, Patrick Cioană, Cristian Șantia, Fabian Mărgineanu, Ștefan Pavel, Marian Dodescu, David Cărigă, Robert Pupăzan, Andrei Papuc. Jucătorii transferați de la Luceafărul Târgu-Jiu sunt: Fabian Mărgineanu, Ayan Dodescu, Marian Dodescu, David Cărigă și Andrei Papuc, iar primii trei au fost titulari, potrivit antrenorului Mario Găman.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here