Elevi și profesori, premiați de Primăria Târgu Jiu

1146

Elevii care anul acesta au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare organizate după ceremonia de premiere din vară au fost recompensați astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local ce a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, anunță Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Pentru prima dată, au fost recompensate și toate cadrele didactice care au pregătit acești elevi.

62 de profesori și 19 elevi au primit diplome și premii în bani din partea municipalității.

Primarul Marcel Romanescu i-a premiat pe elevi, alături de inspectorul școlar general Marcela Mrejeru. „Premiem, din nou, excelența la Târgu Jiu. De data aceasta, nu doar elevilor le este recunoscut meritul rezultatelor, ci și cadrelor didactice care i-au pregătit.

Încă 19 elevi care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale după ceremonia de premiere din vara trecută sau medii de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională, dar și toate cele 62 de cadre didactice care i-au pregătit, au fost premiați în cadrul ședinței Consiliului Local ce a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.

O ceremonie caldă, umbrită doar de lipsa unui cadru didactic important, a cărui dispariție a lăsat un gol imens în inimile tuturor, doamna profesor doctor Elena Roată.

Promovăm și încurajăm elevii în drumul lor către performanță, continuăm să creăm toate condițiile necesare pentru a oferi un învățământ de calitate copiilor târgujieni și recunoaștem meritele tuturor celor implicați pentru că educația este deosebit de importantă pentru viitorul municipiului nostru.

Felicitări tuturor!”

La începutul ședinței de consiliu s-a ținut un moment de reculegere în memoria doamnei profesor doctor Elena Roată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here