Elevi motreni, câştigători la concurs

159

53392842Şcoala Generala nr. 1 din Motru a participat la concursul “Igienă acasă şi la şcoala” la secţiunea claselor V-VIII derulat de Domestos, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Cercetării, Tineretului şi Sportului. Acesta s-a desfăşurat pe o perioadă de 6 luni a anului şcolar 2011-2012.

 

Pe toată perioada desfăşurării concursului elevii 50 la număr au fost sprijiniţi de două cadre didactice, acestea pe lângă faptul ca au sprijinit elevii au încercat să îi informeze despre igienă. Fiecare echipaj din cele 200 de şcoli participante a fost condus de un elev care a participat în luna ianuarie, la Sinaia, la o sesiune de training-uri pe teme de organizare, gândire creativă şi inovativă, colaborare în echipă şi leadership susţinute de reprezentanţi ai MECTS şi Unilever.

„Activităţile din cadrul proiectului au pornit de la vechiul percept medical după care “este mult mai uşor să previ o îmbolnăvire decât să o tratezi”. Pe parcursul concursului elevii au fost sprijiniţi şi încurajaţi de către cadrele didactice, de conducerea şcolii şi de către părinţi. Am fost plăcut surprinşi de mobilizarea părinţilor şi a cetăţenilor din oraşul nostru care ne-au ajutat să obţinem voturile necesare, lucru constatat în cadrul reţelelor de socializare de pe internet. Suntem foarte entuziasmaţi că am câştigat acest concurs şi, împreună cu părinţii, suntem mândri că avem elevi cu o imaginaţie atât de bogată şi cu dorinţă de cunoaştere şi afirmare!”a declarat coordonatoarea proiectului profesoara Zavoianu Elena Maria

Elevii motreni, premiaţi şi susţinuţi pe facebook

Creativitatea şi eforturile elevilor Şcolii Generale nr.1 din Motru nu au rămas nerăsplătite datorită faptului ca au obţinut cel mai mare punctaj atât din partea Juriului Ministerului Educaţiei, cât şi din partea juriului Unilever, fiind, de asemenea, câştigătoare şi la numărul de voturi 5364. Aceştia vor merge într-o tabără de creaţie la Durău, timp de o săptămână.

A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here