Elevi jigniți și amenințați de profesoara de matematică! Părinții au reclamat-o pe Morie la IȘJ Gorj

8426

Părinții elevilor din clasa a VI-a B de la Școala Gimnazială nr.1 Târgu-Jiu au trimis o reclamație scrisă la Inspectoratul Școlar Gorj în care solicită cercetarea comportamentului neadecvat al profesoarei de matematică Daniela Leahu Morie. În cuprinsul sesizării ajunse pe 18 iunie la IȘJ Gorj se specifică faptul că elevii acelei clase ar fi terorizați de cadrul didactic, care îi jignește și amenință cu corigența, asta deși activitatea sa didactică lasă mult de dorit. Copiii s-au plâns părinților că profa urlă la ore și le provoacă panică. Deși aparținătorii au cerut o ședință cu părinții să clarifice aceste acuzații, Morie nu a fost de acord cu întrunirea, motiv pentru care aceștia au apelat la IȘJ.

Inspectoratul Școlar Gorj confirmă existența sesizării, cu completarea că, în acest caz, se va demara o anchetă. De altfel, nu este pentru prima dată când Morie este cercetată pentru fapte care contravin legii, de puțin timp fiind destituită din funcția de director adjunct al școlii de către IȘJ. De data aceasta, reclamația la adresa profesoarei este extrem de gravă, părinții cerând schimbarea profesoarei de la clasă și tragerea ei la răspundere de către superiori. Profesoara de matematică este acuzată că manifestă un comportament deviant la ore, urlând și amenințând elevii.
Copiii fac atacuri de panică, în timp ce profa îi face, fără regrete, nesimțiți. Elevele sunt făcute țațe și, deși plâng, nu beneficiază de un minimum de empatie din partea cadrului didactic. Părinții sunt absolut revoltați și spun că un asemenea cadru didactic nu are ce căuta în școală, pătând imaginea instituției. Nu este pentru prima dată când din școală s-au făcut reclamații la adresa profesoarei, aceasta fiind acuzată că a agresat și un cadru didactic, având un dosar penal cu această ocazie.
A.STOICA

4 COMENTARII

 1. Alooo.!!!! Rădoi este același scenariu ieftin să trimiți sesizari cu numele părinților la presă. Vezi ca mai este foarte putin până pe 5 August. Ști ce este atunci? Cred că în curând Rădoi ai să te întorci unde îți este locul tău de educatoare în mediul rural la notă de 5 care ai luat la concursul de titularizare. Apropo Rădoi tu sigur ai facut schimb cu mama soacră Rădoi educatoare la Grădiniță „Mihai Eminescu ” din Tg jiu așa ai păcălit sistemul să ajungi cu nota 5 la Titularizare. Curând curând va veni si ziua dreptății

 2. Păi cum, că parcă era a mai bună, a mai tare, a mai profesoară de mate de pe Terra… Acu’ nici măcar un bun educator nu mai este? Au început până și părinții să priceapă cum stă treaba cu respectiva? Ghinion! Foarte bine așa! E ca la votul USR sau PNL: SUPORTAȚI-VĂ CU STOICISM OPȚIUNILE! 😀

 3. Tov.profesoara este la piata ,la coasa,pe tarla ,sau in sala de clasa ? Ma refer la ,,vestimentatie,, la modul in care se prezinta in fata elevilor,respectul de sine…!

 4. Cred ca ar fi normal sa se discute, cu adevarat cu parintii. Nimic nu este adevarat! Domnisoara jurnalist, unde sunt cele 3 surse care sa spuna acelasi lucru? Oare v-ati facut treaba de jurnalist sau doar sunteti folosita in incercarea de a distruge viata si cariera unui om.
  Este vorba despre o incercare de linsare mediatica ieftina si consider ca domnii de la inspectorat ar trebui sa raspunda in fata cuiva daca va alimenteaza cu informatii ce ar trebui sa ramana confidentiale.
  Orice nebun poate sa faca o plangere falsa insa cat timp se face ancheta, astfel de articole sunt ilegale domnisoara si poarta numele de calomnie.
  Sper sa aveti decenta sa lasati comentariul sa fie citit de cei 3 cititori ai dvs.

  Multumesc,

  Unul dintre parintii clasei a VI a B

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here