Elevi gorjeni, calificaţi la faza naţională a Olimpiadei de limba engleză

319

Patru eleve din judeţul Gorj s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de limba engleză, ce se va desfăşura în perioada 7 – 11 aprilie 2014, la Brăila. Trei dintre eleve învaţă la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Târgu-Jiu, iar cea de-a patra la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu.

Pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au fost afişate rezultatele finale obţinute de elevii gorjeni la etapa judeţeană a Olimpiadei de limba engleză, ce s-a desfăşurat sâmbătă, 8 martie, la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Conform regulamentului, la etapa naţională a olimpiadei la această disciplină se califică elevii care au obţinut cele mai mari punctaje de la fiecare nivel, cu condiţia să obţină cel puţin 90 de puncte. Astfel, din lotul care va reprezenta judeţul nostru la faza naţională a Olimpiadei de limba engleză vor face parte: Clement Larisa (elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret” – 9,27 puncte), Andrei Andreea (elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” – 9,30 puncte), Cărbunescu Bianca (elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret” – 9,18 puncte) şi Papuc Anca (elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret” – 9,36 puncte). Olimpiada de limba engleză urmăreşte să evalueze toate cele patru deprinderi de comunicare, de receptare şi de producere a mesajelor scrise şi orale, precum şi competenţele de comunicare interculturală. Etapa naţională a acestei olimpiade se va desfăşura în perioada 7 – 11 aprilie 2014, la Brăila.
R.L.

2 COMENTARII

  1. De ce nu scrieti despre toti elevii calificati la olimpiada de engleza faza nationala? Sau poate asa a-ti primit informatiile de la ISJ Gorj.Cred ca toti elevii calificati in faze nationale merita macar elogiati in ziare , ca altceva nu ne asteptam sa primeasca de la autoritatile locale asa cum se intimpla in alte judete. Poate verificati mai bine si reveniti cu inca un articol .

  2. Începând cu anul 2014,la olimpiada de limba engleza s-a adăugat si secțiunea pentru elevii care studiază pe profil bilingv (cu 5 ore de engleza pe săptămana,însemnând un nivel mai ridicat de cunoștințe) . La aceasta s-au calificat de asemenea pentru faza nationala doua eleve din CNSH : de la clasa a 10-a Ularu Cristina,iar de la clasele a 11-a si a 12-a ( cu un singur loc pentru nationala ) Mănescu Ștefania.
    Daca ați verifica mai atent tabelul postat pe site-ul ISJ ați vedea lotul întreg,nu cum l-ați pregatit dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here