Elevi ai unor școli din Târgu Jiu, premiați la Concursul Regional ,,Micul Gates”

1127

În perioada 17-18 februarie 2024, la Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat Concursul Regional de Matematică-Informatică ”Micul Gates”, ediția a XXII-a. În cadrul competiției, mai mulți elevi ai unor unități de învățământ din municipiul Târgu Jiu au obținut premii importante.

”Micul Gates” este un concurs de matematică-informatică pentru elevii claselor a III-a – a IX-a. Ediția curentă a competiției ce a avut loc weekend-ul trecut, în județul vecin, a fost cu noroc pentru mai mulți elevi de la unitățile de învățământ din municipiul Târgu Jiu.
Astfel, Mark Ilieș, elev al Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu a obținut locul I, avându-i ca profesori coordonatori pe Diana Tamara Barb, Cristina Maria Boian și Gheorghe Eugen Nodea.
De asemenea, Rareș Dobre, elev în clasa a V-a A, la Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea” a obținut o mențiune la Concursul Regional de Matematică-Informatică ”Micul Gates”.
Cu premii importante s-au întors de la Vâlcea și mai mulți elevi ai Colegiului Național ”Spiru Haret” Târgu Jiu. ”Rezultate excepționale, obținute de elevii noştri la Concursul Regional de Informatică ”Micul Gates”, ediția a XXII-a, concurs de matematică-informatică pentru elevii claselor a III-a – a IX-a.
Marele Premiu al concursului a fost obținut de Loga Radu, pentru cel mai mare punctaj din concurs, la toate clasele participante. Alte premii obținute au mai fost: la Clasa a V-a – Premiul al III-lea: Tănăsoiu Darius, Mențiuni: Andrițoiu Răzvan, Roşoga Alexia; la Clasele a VI-a şi a VII-a – Premiul I: Loga Radu, Premiul al II-lea: Popescu Radu, Mențiuni: Opriana Rebeca, Loga Dragoş; la Clasele a IX-a şi a X-a – Premiul al II-lea: Țenchea Natalia, Premiul al III-lea: Aniniş Catrinel, Mențiune: Loga Ana. Coordonatorii lotului au fost profesorii Flavius Boian și Delia Dabelea”, au anunțat reprezentanții Colegiului Național ”Spiru Haret” Târgu Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here