Elevi ai Școlii „Constantin Săvoiu” au obținut rezultate de excepție la olimpiadele școlare

443

Şcoala Generală “Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu dispune de un colectiv profesoral de excepție, care asigură anual promovarea elevilor unităţii de învăţământ pe podiumurile concursurilor desfăşurate la nivel local, județean și național, la diferite discipline școlare. La cele mai recente olimpiade, elevi ai acestei unități de învățământ au reușit să se facă remarcați, unii dintre ei urmând să reprezinte școala și județul la faza pe țară.

Conducerea Școlii Generale ‘‘Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu se mândrește cu rezultatele excepționale pe care le-au obținut elevii la concursurile la care au participat. “În ultima perioadă, o parte dintre elevii școlii noastre s-au prezentat la olimpiadele și concursurile școlare și deja avem rezultatele de la fazele județene și interjudețene. Doi dintre elevii noștri s-au descurcat foarte bine la concursul interjudețean Info Oltenia 2017; este vorba despre Vasiluță Mihai Alexandru din clasa a V-a E și Popescu Ioan de la clasa a VIII-a E, ambii locul al doilea. Olimpiada de lingvistică, acolo unde subiectele sunt combinate: Limba Română și Matematică, ne-a adus un binemeritat loc II pe județ, cu participare la nivel național. Este vorba despre Dobrotă Angela, elevă în clasa a VIII-a B. La olimpiada de Fizică faza județeană avem două locuri I pe județ și vor participa la faza națională elevii Bratu Mihai din clasa a VI-a A și Nedelcu Alexandru din clasa a VIII-a, ambi fiind pregătiți de doamna profesor Simona Voiculescu. Felicit elevii și aștept și alte rezultate la olimpiadele care urmează și, în același timp, îi felicit pe profesorii care îi pregătesc pe acești elevi”, a declarat Violeta Dulubei, directorul Școlii Generale Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu.
Pentru a obține aceste rezultate, elevii se pregătesc intens, dar și eforturile cadrelor didactice sunt pe măsură. Meritele sunt atât ale copiilor, cât și ale profesorilor. Conducerea Școlii Generale Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu îi felicită pe olimpici și pe profesorii care îi pregătesc pe aceștia.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here