Elevă dispărută! Nu s-a mai întors de la școală

346

Poliția din Gorj este din nou în alertă! O nouă dispariție a fost anunțată, de această dată la Secţia 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti. Un bărbat de 40 de ani, din comuna Prigoria, a cerut ajutor, anunțând că fiica sa, Ancuța Andreea Turbatu, de 16 ani, elevă în clasa a X-a, la Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia, a plecat, luni dimineața, la școală și nu s-a mai întors acasă.
”La data plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare albastră, pantaloni tip blugi de culoare albastră, în picioare purta ghete, iar pe cap un fes de culoare închisă. De asemenea, avea asupra sa un rucsac de culoare albastră în care avea rechizitele pentru şcoală.
Persoanele care pot da relații pentru identificarea minorei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Loredana Fîciu

1 COMENTARIU

  1. Va rugam mult sa va documentati in privinta liceului deoarece aceasta eleva nu invata la Liceul Tehnologic Rosia-Jiu. Acesta este un detaliu crucial pentru ancheta si nu trebuie indusa media in eroare. Va multumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here