Elevă de la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”, șantajată de fostul iubit cu poze compromițătoare

458

Un tânăr de 18 ani, din orașul Bumbești-Jiu, a fost reținut, luni, pentru șantaj. Acesta a fost încătușat de polițiști, după ce a fost denunțat de fosta lui iubită, o tânără de 17 ani, din Tismana, care susține că, în ultimele trei zile, ar fi fost șantajată de fostul iubit. Ancheta este efectuată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Minora a spus că, după ce ar fi pus punct relației, tânărul ar fi amenințat-o că va posta pe o rețea de socializare fotografii în care apare îmbrăcată sumar, determinând-o în acest fel să-i ofere 400 de lei, pentru a renunţa la acţiunea sa. Imediat a fost organizat flagrantul.
“La data de 23 octombrie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, sub supravegherea procurorului de caz și în colaborare cu lucrători din cadrul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, a unui tânăr de 18 ani, din orașul Bumbești-Jiu, bănuit de infracțiunea de șantaj.Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de o tânără, de 17 ani, din orașul Tismana, despre faptul că, în ultimele trei zile, ar fi fost șantajată de fostul său prieten, de 18 ani, din orașul Bumbești-Jiu, constând în aceea că, după terminarea relației, tânărul ar fi amenințat-o că va posta pe o rețea de socializare, fotografii în care ea apare îmbrăcată sumar, determinând-o în acest fel, să-i remită 400 de lei, pentru a renunţa la acţiunea sa.Cel în cauză a fost imobilizat și încătușat de polițiști, imediat după ce a primit suma, de la persoana vătămată, ulterior fiind reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
După audieri, liceanul a scăpat, ieri, de arest. “S-a dispus de către procuror luarea măsurii controlului judiciar”, a precizat Camelia Caragea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Liceanul este elev al Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, iar ”victima” este elevă a CNTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here