Elev în comă, la Liceul Auto! A sărit gardul școlii

14244

Un elev al Liceului Auto din Târgu Jiu a sărit gardul școlii și a căzut în cap. La fața locului a ajuns rapid o ambulanță și un echipaj de poliție. Elevul ar fi în comă, spun martori.Conducerea Inspectoratului Școlar Gorj susține că s-a autosesizat din Gorjeanul pentru situația de la Liceul Traian Vuia. Inspectorul școlar general a contactat directorii școlii și i s-a comunicat că elevul de 17 ani, din Dănciulești, a fost găsit în stare de inconștiență lângă gardul școlii de alți elevi. Aceștia ar fi anunțat conducerea școlii iar directorii au apelat la 112. Elevul a fost dus cu o ambulanță la spital, iar acolo și-ar fi revenit, spune Dana Constantinescu.

Profesori ai școlii pun in balanță și situația că elevul sa fi sărit gardul școlii, deoarece zona este una, în spatele atelierelor, unde se iasă din unitate astfel, poarta liceului fiind închisă, dar și faptul că elevul ar fi fumat ceva.

Elevul externat din spital!

SJU Târgu Jiu anunță că elevul de la Liceul nr.5 a fost externat din spital. Acesta ar fi leșinat după ce a fumat o țigară obișnuită. Adolescentului i s-a făcut un text toxicologic în UPU care a ieșit negativ.

 

1 COMENTARIU

  1. Care profesori, aia care în loc sa dea primul ajutor suna la presa, aia la care primează plăcerea de scandal și nu viata unui copil? Ăștia nu sunt profesori, ăștia sunt rebuturi ale societății care ai întrat în învățământ pe ușa din dos veniți de la strung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here