Elev din Novaci, premiat în cadrul Shakespeare School Essay Competition 2017

450

Cel mai mare Concurs Naţional de Creaţie în Limba Engleză — Shakespeare School Essay Competition 2017 şi-a desemnat şi premiat câştigătorii celei de-a IX-a ediţii. Printre premianţi se află şi un elev din oraşul Novaci.

Astfel, 24 de tineri talentaţi şi creativi au reuşit să convingă juriul că sunt cei mai buni din ţară la limba engleză! Au intrat gratuit în competiţie aproximativ 4.000 de tineri din toate judeţele, care au acceptat provocarea de a-şi expune punctul de vedere referitor la jocurile video — dependenţă sau sport al minţii?
Cei 24 de finalişti sunt elevi de gimnaziu şi liceu din Bucureşti şi din judeţele: Argeş, Braşov, Constanţa, Cluj, Dolj, Ialomiţa, Gorj, Mehedinţi, Prahova, Teleorman, Timiş, Tulcea.
Câştigătoarele premiilor I sunt Mara Vasile (14 ani), elevă a Şcolii Gimnaziale Herăstrău din Bucureşti, la categoria 11 — 14 ani, şi Zibileanu Maria Anne-Lisa (17 ani), de la Liceul Teoretic Grigore Moisil din Tulcea, la categoria 15 — 19 ani. Pe locul al II-lea, la categoria de vârstă 11 — 14 ani s-au clasat Matei Cristea de la Clubul Copiilor Sector 6 — Bucureşti şi Cătălin Neagu de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Odobescu” din Urziceni, judeţul Ialomiţa, iar pe locul al III-lea s-au aflat Andrada Predescu de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Davilla” din Piteşti, județul Argeş şi Oriana Dumitru, de la Şcoala Gimnazială “Nicolae Titulescu” din Bucureşti.
La aceeaşi categorie de vârstă s-au mai acordat: Premiul Juriului – Şerban Ungureanu de la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” Bucureşti și Negoiţă Isabela de la Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” Constanţa.; Premiul de Originalitate – Maria Ruxandra Popescu, de la Şcoala Gimnazială nr. 149 Bucureşti şi Eduard Câmpeanu, de la Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza” din Ploieşti, judeţul Prahova; Premiul Special – Dan Andrei Grigore de la Şcoala Gimnazială nr. 81 din Bucureşti, Denisa Drăgoi de la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Râşnov, judeţul Braşov, Darius Petre Giurcă de la Şcoala Gimnazială Novaci, judeţul Gorj şi Maria Pleşea, de la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Videle, judeţul Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here