Elev de la CNET, medaliat cu aur la un concurs internațional

1621

Un elev al Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu a reușit să obțină medalia de aur la concursul internațional de informatică American Computer Science League.

„Felicitări elevului nostru DRAGOŞ TRȊNCĂ pentru obținerea medaliei de aur în finala concursului internațional de informatică American Computer Science League! Acesta este cel mai bun rezultat pentru CNET din istoria participării la acest concurs. Elevii noștri au mai obținut patru medalii de argint în 2020. Felicitări și doamnei profesoare MIHAELA RUNCEANU, care din anul 2019 până acum a pregătit echipele noastre participante la această prestigioasă competiție. O felicităm și pe MIRIAM MODORAN care a obținut un scor foarte bun!”, a transmis unitatea de învățământ.

Concursul internaţional de informatică ACSL (American Computer Science League) este o prestigioasă competiţie de informatică iniţiată în 1978, competiție la care participă echipe din toată lumea, la mai multe categorii: Senior, Intermediate, Junior, Elementary, Classroom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here