Elev al Liceului Bâlteni, medaliat cu bronz la Olimpiada Satelor

818

Elevii înscriși la unitățile de învățământ aflate în componența Liceului Tehnologic Bâlteni continuă să scrie performanță. Zilele trecute, un elev al Școlii Gimnaziale Nr. 1 Peșteana Jiu a obținut medalia de bronz la Olimpiada Satelor din România.

Etapa națională a Olimpiadei Satelor din România a avut loc la Cluj, în perioada 17-19 mai 2024. Lotul județului Gorj, însoțit de către prof. Simionescu Maria Mirabela, a fost format din patru elevi, doi dintre aceștia fiind înscriși la Liceul Tehnologic Bâlteni: Petec Eduard Gabriel, clasa a V-a (Școala Gimnazială nr. 1 Peșteana Jiu – Liceul Tehnologic Bâlteni); Georgescu Darius Florin, casa a VI-a (Școala Gimnazială nr.1 Polovragi); Linoiu Eliza Simina, clasa a VII-a (Școala Gimnazială nr. 1 Peșteana Jiu – Liceul Tehnologic Bâlteni); Argeșeanu Martina, clasa a VIII-a (Școala Gimnazială Târgu Logrești).
La această competiție rezultate remarcabile au fost obținute de doi din cei patru elevi care s-au prezentat la Olimpiada Satelor din România de la Cluj, care au bifat două medalii de bronz. Este vorba despre: elevul Petec Eduard Gabriel din clasa a V-a, coordonat de către prof. Simionescu Maria Mirabela, a obținut medalia de bronz; elevul Georgescu Darius Florin din clasa a VI-a, coordonat de către prof. Priescu Ana-Maria Georgiana, a fost premiat tot cu medalia de bronz.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here