Elena Vintilescu bate din picior pentru un post cu studii superioare în Primăria Motru

412

Consiliera primarului de Motru, Elena Vintilescu, a transmis, la finalul săptămânii trecute, o adresă Consiliului Local prin care îi solicită acestui for să-i ia în considerare studiile superioare absolvite. Mai exact, Vintilescu se revoltă astfel împotriva Consiliului Local Motru, care și-a permis, anul trecut, aroganța de a nu modifica pentru ea structura organizatorică a instituției privind postul de consilier personal al primarului, ocupat de persoana sa. Vintilescu se consideră astfel foarte discriminată la studii, pe motiv că al său coleg de muncă, consilier personal și el, a fost încadrat cu studii superioare și ea, care în plus mai este și inculpată într-un dosar de corupție, nu!

Fosta directoare a Minprest Rovinari, Elena Vintilescu, aflată pe culmi profesionale când la cârma PDL se afla Ionel Manțog, plecată din funcție cu un dosar penal agățat de coadă, a devenit consilier al noului primar de Motru, în vara anului trecut. În loc să aprecieze gestul de bunăvoință făcut de edilul Gigel Jianu la adresa sa, primarul angajând-o în subordinea sa după ce a trecut cu vedere că Vintilescu este inculpată într-un dosar de corupție și a petrecut 24 de ore în beciul IPJ Gorj, Elena de la PNL (acum) își permite să se comporte ca un copil râzgâiat. Mai exact, respectiva dă de zor din picioare și din coate să conteste hotărârea CL Motru din august 2016 prin care acest organism a refuzat să o încadreze și pe ea consilier cu studii superioare ca și pe colegul Matei. Vintilescu nu este doar supărată pe consilierii care o mențin într-o funcție cu studii medii, ci și pe primarul Jianu, care, în opinia sa, ar fi trebuit să facă un mic artificiu pentru a-i fi pe plac. Mai exact, în opinia consilierei Vintilescu, primarul Jianu ar fi avut nevoie doar să aprobe un referat legat de modificarea postului în unul cu studii superioare, și nu o întreagă tavetură în care să fie implicat Consiliul Local care oricum îi este ostil.
Spre nefericirea solicitantei, primarul a refuzat însă să facă acest gest “mărunt” pentru consiliera sa, dintr-un considerent destul simplu. Mai exact, Jianu nu a vrut să încalce legea.

vintilescuCL Motru, la ordinele Elenei!
Până una alta însă, Vintilescu cere acum, cu tupeu, CL Motru să își revoce propria hotărâre dată în august și să facă cum vrea ea dacă nu … Din păcate, Vintilescu nu spune că, dacă nu i se acceptă solicitarea, ea își ia jucăriile și pleacă, deoarece e conștientă că nu s-ar descurca fără salariul actual de 1390 pe care îl încasează lunar de la Primăria Motru.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here